Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Сім’я та її основні функції

Життя сім'ї — це дуже складні і різноманітні процеси або сторони життя людини: біологічні, економічні, моральні, правові, психологічні, естетичні, релігійні тощо. Сім'я дає змогу створити найоптимальніші умови для відтворення людини: народження дитини, догляду за нею, виховання, навчання.

Сім'я здійснює своєрідне накопичення, перерозподіл і передачу наступним поколінням досвіду, знань, навичок найнеобхідніших форм трудової діяльності і взаємодії із навколишнім середовищем, спілкування і співпраці з іншими людьми. Це найдосконаліша форма ведення власного господарства, побуту, відпочинку (з досить чітким розподілом функцій, прав і обов'язків). Сильні і здорові члени сім'ї працюють, малих і немічних доглядають, допомагають їм, підтримують їх матеріально і духовно.

Саме для наявності цих знань у членів сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, які перебувають на обліку в Василівському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді фахівцями із соціальної роботи проведено 10 бесід на тему: «Відповідальне батьківство». Бесідами охоплено 54 сім’ї. Дана робота проводилась протягом травня та приурочувалася до Міжнародного Дня сім’ї, а насправді здійснюється щодня.

Сподіваємося, що результатом цієї роботи фахівців із соціальної роботи призведе до більш відповідального відношення батьків до виховання своїх дітей та зменшить їх кількість на обліку у Василівському районному ЦСССДМ.

 

п'ятниця, 02 Червня 2017 13:28 | Переглядів: 381

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]