Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Гімназійний олімп - 2017

Середина оксамитового травня принесла одне з улюблених та довгоочікуваних інтелектуальних дійств – «Гімназійний олімп», на якому урочисто підбито підсумки перемог і досягнень учнівського та педагогічного колективів КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - ЗОШ –I-III ст.№1».

Участь у заході взяли заступник міського голови Староконь Б.Ю., провідний спеціаліст з гуманітарних питань та охорони дитинства Дніпрорудненської міської ради Джемела Н.П., директор КЗ «Науково-методичний центр» Василівської районної ради Нестор А.В., представник адміністрації шахти «Експлуатаційна» Політанський В.М., голова профспілкового комітету шахти «Експлуатаційна» Борисенко Ю.Г.

Також на святі були присутні представники інших організацій, учителі, тренери, керівники гуртків, батьки - усі, кому небайдужа доля молодіжної еліти - нашої надії і натхнення.

Першою зі сцени до щасливих переможців, їхніх батьків, учителів, усіх присутніх зі щирими вітаннями звернулася директор навчального закладу, заслужений учитель України Пилипенко В.Д.

Староконь Б.Ю. та Джемела Н.П. вручили 12 учням - переможцям обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсу - захисту науково – дослідницьких робіт – членів МАН, переможцям Всеукраїнських та обласних мистецьких фестивалів-винагороди. Серед нагороджених два стипендіати Василівської районної ради: Вороніна Марина та Зубчанінов Михайло, чотири – Дніпрорудненської міської ради: Айткулова Ксенія, Почерніна Дар’я, Биковська Анна,Черенкова Олександра, які й надалі тримають підняту високо планку.

Щедру, багату, а головне – заслужену церемонію нагородження продовжили представники шахти «Експлуатаційна» Політанський В.М та Борисенко Ю.Г, які вручили колективу сертифікат на 5000 гривень і нагороди 28 учням – переможцям кількох олімпіад, інтелектуальних конкурсів районного та обласного рівнів.

У «Софії» навчаються близько 100 учнів з навколишніх сіл, найбільше з села Балки. Представник громади Сохань Н.Ф від імені сільського голови вручила 8 учням - жителям Балок, які здобули перемоги в обласному та районному етапах інтелектуальних конкурсів, Подяки та винагороди і побажала не зупинятись на досягнутому.

А далі на сцену були запрошені для отримання нагород переможці олімпіад з певного предмета, переможці мистецьких конкурсів та спортивних змагань зі своїми батьками, які завжди підтримують дітей своєю любов’ю і турботою.

Усім батькам учнів та вчителям, що підготували переможців олімпіад, конкурсів, турнірів були вручені Подяки від директора навчального закладу.

Інтригою свята було визначення переможця у номінації «Учень року-2017», адже враховувались досягнення у навчанні, активність у позакласній роботі, результативність у творчих конкурсах. З гідністю назвала переможця директор навчального закладу Пилипенко В.Д. «Учнем року» визнана випускниця, претендент на медаль «За особливі досягнення у навчанні» Вороніна Марина.

Щедрі інтелектуальні жнива цього навчального року, а це завдяки злагодженій дії адміністрації, праці кожного вчителя, що знаходився у постійному пошуку.

Робота педколективу в 2016-2017 навчальному році відзначена дипломом ІІ ступеня (срібна медаль) на педагогічній виставці «Інноватика в сучасній освіті». Протягом року 23 педагоги пройшли тренінгові заняття, 17 – на відмінно склали профтести. За професійну активність згідно з всеукраїнським рейтингом освітніх закладів України педколективу вручена медаль І ступеня.

Ми вдячні за підтримку обдарованої молоді ПрАТ «Запорізький залізорудний комбінат» (директор Герой України Короленко Михайло Костянтинович), Василівській районній раді (голова Калінін Денис Сергійович), Василівській районній державній адміністрації (голова Кошеленко Валерій Олегович), Дніпрорудненській міській раді (голова Коробов Юрій Миколайович), Балківській сільській раді (голова Радченко Марина Іванівна), депутату Запорізької облради Луценко Катерині Василівні, приватним підприємцям Шевченку Євгенію Олександровичу та Ірині Юріївні, Латипову Олегу Євгенійовичу та Наталії Олександрівні, Корж Світлані Василівні, Білоусову Валерію Геннадійовичу, Сімонову Максиму Олександровичу та Яні Віталіївні, Галабурдіній Любові Василівні, Кириленку Олександру Олександровичу та Вікторії Володимирівні, Мадоян Ліліт Кароівні, Караханян Лусіне Норіковні та Вардуш Володимирівні, Кулешову Юрію Геннадійовичу. Щире спасибі адміністрації ПК «Гірник» в особі директора Лучко Наталії Валеріївні за гостинність, надану можливість провести свято.

Ми ще раз переконалися: нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, партнерство батьків, вчителів та громадськості, яке сприяє розвитку особистості учня.

 

понеділок, 22 Травня 2017 13:45 | Переглядів: 377

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]