Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Засідання сімнадцятої та вісімнадцятої (позачергової) сесій районної ради

Сьогодні, 21.06.2017 року, під головуванням голови районної ради Дениса Калініна, відбулись одразу засідання двох сесій Василівської районної ради сьомого скликання – сімнадцятої та вісімнадцятої (позачергової). В роботі сесій взяли участь: голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади.

Крім того, на засіданнях були присутніми: комерційний директор ПАТ «Запоріжгаз» Антон Кій, головний інженер Токмацького управління газового господарства Андрій Крутько, начальник Дніпрорудненського цеху Камʼянко-Дніпровського управління газового господарства філії ПАТ «Запоріжгаз» Ніна Леонова та журналісти Інтернет видання IPnews.

В пленарних засіданнях прийняли участь 31 депутат районної ради.

Перед початком розгляду сесійних питань головою районної ради Денисом Калініним та головою райдержадміністрації Валерієм Кошеленко нагороджено Слободян Лідію Андріївну – голову Василівської міської організації ветеранів орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ ступеня за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у життя і діяльність громадськості району, активну участь у заходах, спрямованих на соціальний захист ветеранів, героїко-патріотичне виховання молоді та з нагоди 80-річчя від Дня народження.

Василівська районна рада щиро вітає Лідію Андріївну з заслуженою нагородою!

Зважаючи на присутність у сесійній залі представників організацій газового господарства, голова районної ради надав слово комерційному директору ПАТ «Запоріжгаз» Антону Кій для надання розʼяснень з питання правомірності встановлення на багатоквартирні будинки у Дніпрорудному і у Василівці загальнобудинкових газових лічильників.

Далі, депутати приступили до розгляду сесійних питань.

Першим питанням розглядався звіт голови районної ради щодо здійснення Василівською районною радою державної регуляторної політики у 2016 році. Доповідав - голова районної ради Денис Калінін.

Наступним розглядався блок бюджетних питань:

- Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року;

- Про внесення змін до бюджетних призначень;

- Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 23.12.2016 № 4 «Про районний бюджет на 2017 рік».

Доповідала - начальник управління фінансів райдержадміністрації Людмила Величко.

Частину питань депутати районної ради розглянули пакетним голосуванням. Загалом на сімнадцятій сесії депутатами було розглянуто 19 питань, що отримали одноголосну підтримку депутатського корпусу.

Одразу ж депутати перейшли до засідання вісімнадцятої (позачергової) сесії Василівської районної ради сьомого скликання. Слід зазначити, що всі сім питань черги денної вісімнадцятої (позачергової) сесії було розглянуто пакетним голосуванням і отримали одноголосну підтримку депутатів.

Після розгляду питань черги денної слово для виступу було надано депутату районної ради, голові постійної комісії з питань законності та боротьби із злочинністю Анатолію Шевченку для інформування присутніх про хід кримінальних резонансних справ, що стались нещодавно у районі.

Наприкінці сесії, голова районної ради Денис Калінін довів до відома депутатів листи – відповіді, що надійшли від ДАК «Автомобільні дороги України» та ДП «Запорізький облавтодор» на звернення депутатів прийняте на минулій сесії стосовно проведення ремонту доріг загального користування на території району.

Результати поименного голосування 17 сессия 21 червня 2017р..pdf

Результати поименного голосування 18 сессия 21 червня 2017р..pdf

 

 

 

 

середа, 21 Червня 2017 14:50 | Переглядів: 654

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]