Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Дітям про права та обов’язки

З метою профілактики конфліктів та правопорушень серед дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ях опікунів/піклувальників, в прийомних сім’ях району службою у справах дітей райдержадміністрації розроблено відповідний план заходів. До проведення групової соціально-профілактичної роботи з дітьми були залучені спеціалісти Василівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 

та Василівського бюро правової допомоги. На виконання зазначеного плану заходів 06 липня 2017 року для дітей вказаної категорії було проведено тренінговий модуль «Права та обов’язки дітей». Провідний фахівець із соціальної роботи РЦ СССДМ Мандичев Віктор Георгійович та спеціаліст бюро правової допомоги Давиденко Наталія Павлівна під час групового заходу розповіли дітям про їх права та обов’язки, проінформували всіх присутніх про адміністративну і кримінальну відповідальність дітей за вчинення правопорушень. Було акцентовано увагу дітей на основному міжнародному документі, який визначає правові стандарти у сфері захисту прав дітей, та проголошує права, які повинні визнаватися за усіма дітьми в усьому світі - це Конвенція ООН про права дитини.

Тренінгова форма роботи передбачала також вільне спілкування, малювання та ігрові вправи.

Про результативність заходу говорять такі показники, як зацікавленість та активність дітей під час заходу, їх щирі посмішки та бажання зустрічатися і надалі.

 

 

четвер, 06 Липня 2017 15:32 | Переглядів: 370

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]