Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Містобудівна документація дозволяє територіям будувати перспективний розвиток

На чергове засідання архітектурно-містобудівної ради, яке відбулося під головуванням начальника Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, головного архітектора області Олександра Билима, було представлено шість проектів містобудівної документації. У ході розгляду проектів містобудівної документації: «Генеральний план с. Веселий Гай Новомиколаївського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту 

та План зонування с. Веселий Гай Новомиколаївського району Запорізької області», «Генеральний план с. Трудове Куйбишевського району Запорізької області та План зонування с. Трудове Куйбишевського району Запорізької області», «Генеральний план с. Михайло-Лукашеве Вільнянського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Михайло-Лукашеве Вільнянського району Запорізької області» членами ради було висловлено зауваження та рекомендовано після усунення недоліків надати на розгляд на чергове засідання.

До проекту містобудівної документації «Генеральний план села Кам'янське Кам'янської сільської ради Василівського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту» також було висловлено деякі зауваження, проте у підсумку проект рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку після усунення недоліків.

«Детальний план території для будівництва сонячної електростанції на території Молочанської міської ради Токмацького району Запорізької області (за межами населеного пункту)» та «Детальний план території сільського будинку культури по вул. Інженерна, 216-б с. Інженерне Пологівського району Запорізької області» схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження.

Під час засідання також надано чотири консультації щодо проектів містобудівної документації: «Генеральний план с. Косівцеве Новомиколаївського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населених пунктів та План зонування с. Косівцеве Новомиколаївського району Запорізької області», «Генеральний план села Плавні Кам'янської сільської ради Василівського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту», «Генеральний план із зонінгом с. Решетилівське Пологівського району Запорізької області», «Генеральний план із зонінгом с. Басань Пологівського району Запорізької області». Проекти рекомендовано доопрацювати, отримати рецензію та винести на розгляд чергового засідання архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА

четвер, 03 Серпня 2017 14:46 | Переглядів: 372

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]