Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Складаємо іспити

Для учнів 1-8 та 10-х класів пролунав останній дзвоник. А абітурієнти складають зовнішнє незалежне оцінювання, яке триває з 15 травня по 7 червня. У Василівці три пункти тестування — у гімназії «Сузір’я», професійному ліцеї та коледжі. До участі в зовнішньому незалежному оцінюванні у районі всього зареєстровано 481 учасник (у тому числі і випускники минулих років). На складання української мови зареєструвалося 434 особи, історії України – 287 осіб, всесвітньої історії – 18, математики – 279, фізики – 100, хімії – 62, біології – 172, географії – 106 осіб, англійської мови – 85, французької – 1, німецької – 8, російської – 24 особи.

Уже пройшло зовнішнє незалежне тестування з хімії, російської мови, географії, математики, всесвітньої історії та української мови. Знання і впевненість — гарант майбутнього!

У понеділок та вівторок учні здавали українську мову. Всі вони поспішали на реєстрацію та з хвилюванням очікували початку тестування. Відчувалося хвилювання, адже даний предмет — один з найважливіших при вступі до вузу.

... Майбутні студенти на порозі Василівського коледжу метушливо шукають власне ім'я у списках, щоб дізнатися аудиторію, в якій пройдуть тестування. Дехто посміхається і зовсім не нервує або ж навпаки тремтить від очікування відповідального моменту, а дехто просто налаштований прийти і спокійно скласти українську. Ось шукає свою аудиторію і випускник гімназії-інтернат "Дивосвіт" василівчанин Максим Колесник (на знімку). Хвилюється, налаштовані на відмінний результат.

Далі реєстрація, перевірка документів та очікування - коли ж розпочнеться ЗНО. Першого дня у коледжі приймали учнів 15 аудиторій, а наступного - 14, кожна з них - по 15 чоловік. А це 435 майбутніх студентів з трьох районів Запорізької області: Василівського, Токмацького та Михайлівського.

Директор коледжу Тетяна Сергіївна Боєва запевнила, що законодавство та усі вимоги й правила проведення ЗНО суворо дотримані.

Лише знання та впевненість у власних силах — гарант світлого майбутнього, — наголошує координатор зовнішнього незалежного оцінювання Оксана Шевченко.— На сьогодні процес складання головних іспитів у пунктах нашого району проходить нормально, прикрих випадків немає. Система чіткої і злагодженої роботи між працівниками пунктів тестування (а всього задіяно 138 педагогів) і абітурієнтами налагоджена. Тож сподіваємося, що результати тестування порадують випускників за їхню витривалість та тягу до знань. Бажаємо, учням отримати найвищі бали та легкого вступу до вищих навчальних закладів!

Оголосять результати зовнішнього незалежного оцінювання з 30 травня по 1 липня, а з 18 по 23 червня буде проведено додаткові сесії ЗНО для абітурієнтів, які пропустили тестування з поважних причин.

 

За матеріалами газети «НТ»

 

 

 

вівторок, 29 Травня 2012 11:57 | Переглядів: 844

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]