Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Триває робота щодо внесення змін до перспективного плану формування територій громад

Під керівництвом заступника голови - керівника апарату облдержадміністрації Зінаїди Бойко відбулось засідання робочої групи з підтримки та впровадження заходів з добровільного об’єднання територіальних громад Запорізької області. У заході взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, очільники районів, голови об’єднаних територіальних громад. В області продовжується робота щодо внесення змін до перспективного плану формування територій громад Запорізької області, 

відповідно до якого у регіоні запроектовано створення 61 спроможної територіальної громади.

- За результатами попереднього засідання робочої групи з підтримки та впровадження заходів з добровільного об’єднання територіальних громад, було вирішено підтримати пропозиції щодо внесення змін до перспективного плану по шести районам області. Це Вільнянський, Гуляйпільський, Мелітопольський, Якимівський, Михайлівський та Приморський райони. Голові Василівського району було надано доручення зібрати районну робочу групу та вирішити формат об’єднання територіальних громад, а також надати пропозиції до облдержадміністрації щодо внесення змін до перспективного плану, - зазначила Зінаїда Бойко.

 За підсумками засідання було вирішено підтримати пропозиції щодо формування спроможних територіальних громад, які надійшли від районної робочої групи Василівського району, а також внести відповідні зміни до перспективного плану у встановленому законом порядку.

 

 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА

п'ятниця, 18 Серпня 2017 13:57 | Переглядів: 489

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]