Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Засідання дев’ятнадцятої (позачергової) сесій районної ради

Сьогодні, 13.09.2017 року, під головуванням голови районної ради Дениса Калініна, відбулось засідання президії районної ради та пленарне засідання дев’ятнадцятої (позачергової) сесій районної ради сьомого скликання.

Перед початком сесії, на засіданні президії, депутатами-членами президії погоджено внесення на розгляд сесії додаткового питання «Про внесення змін та доповнень до Програми «Питна вода Василівського району на 2015-2020 роки» (із змінами)».

Далі, депутати продовжили свою роботу у сесійній залі.

В роботі сесій взяли участь: голова районної державної адміністрації В. Кошеленко, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади.

У роботі пленарного засідання взяли участь 26 депутатів районної ради.

Перед початком розгляду сесійних питань голова районної ради Денис Калінін вручив Подяку голови Василівської районної ради Каліману Сергію Анатолійовичу, депутату Василівської районної ради Запорізької області - за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у Василівському районні в 2017 році.

За досягнуті високі показники в роботі, вагомий внесок в розвиток територіальної громади, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю та з нагоди життєвого ювілею Почесну грамоту Василівської районної ради отримав Староконь Богдан Юрійович - заступник голови Дніпрорудненської міської ради Василівського району Запорізької області.

За високий професіоналізм та сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків під час гасіння пожежі на території лісомисливського господарства на Лисій Горі у м. Василівка Грамотою Василівської районної ради нагороджено:

- коллектив 15 державної пожежно-рятувальної частини м. Василівка Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області;

- коллектив 16 державної пожежно-рятувальної частини м. Дніпрорудне Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області;

- коллектив 6 державного пожежно-рятувального посту смт Степногірськ Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області.

За активну громадську позицію та допомогу під час гасіння пожежі на території лісомисливського господарства на Лисій Горі у м. Василівка висловити Подяку голови Василівської районної ради вручено:

- Йосипенко Тамарі Дмитрівні - директору Національного заповідника «Великий Луг» Василівського району Запорізької області;

- Смірському Валерію Вікторовичу - голові товариства з обмеженою відповідальністю «Деметра Вектора» Василівського району Запорізької області.

За високопрофесійне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята Дня Рятівника Грамотою районної ради нагороджено:

- Бабаченка Володимира Олександровича - рядового сержанта цивільного захисту, пожежного - рятувальника 6 Державного пожежно - рятувального поста смт. Степногірськ Головного управління ДСНС України у Запорізькій області;

- Кирюту Костянтина Олександровича - сержанта служби цивільного захисту, пожежного - рятувальника 6 Державного пожежно - рятувального поста смт. Степногірськ Головного управління ДСНС України у Запорізькій області.

Далі, до почесної місії нагородження приступив голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко.

Почесною грамотою районної державної адміністрації за високопрофесійне виконання службових обов’язків, старанність і сумлінне виконання завдань та з нагоди святкування Дня Рятівника України нагороджено:

- Баранова Андрія Валерійовича - капітана служби цивільного захисту, начальника 6 Державного пожежно-рятувального поста Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у смт. Степногірську Запорізької області;

- Дондика Олега Васильовича - старшого прапорщика служби цивільного захисту, командира відділення 15 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у місті Василівка Запорізькій області.

Крім того, голова районної ради Денис Калінін та голова райдержадміністрації Валерій Кошеленко щиро привітали з Днем народження Смірського Валерія Вікторовича – депутата районної ради, голову товариства з обмеженою відповідальністю «Деметра Вектор» Василівського району Запорізької області.

Далі, депутати приступили до розгляду сесійних питань.

Першим розглядався блок бюджетних питань:

- Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І півріччя 2017 року;

- Про внесення змін до бюджетних призначень;

- Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 23.12.2016 № 4 «Про районний бюджет на 2017 рік».

Доповідала - начальник управління фінансів райдержадміністрації Людмила Величко.

Наступними, розглядались земельні питання:

- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, фізичній особі - підприємцю Гайно Костянтину Владіславовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Балківської сільської ради Василівського району Запорізької області загальною площею 25,0000 га;

- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, фізичній особі - підприємцю Гайно Костянтину Владіславовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Балківської сільської ради Василівського району Запорізької області загальною площею 73,2692 га;

- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, фізичній особі - підприємцю Гайно Костянтину Владіславовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Балківської сільської ради Василівського району Запорізької області загальною площею 171,7308 га.

Доповідала - заступник голови комісії з ліквідації управління Держгеокадастру у Василівському районі Інна Рум'янцева.

Керуючий справами виконавчого апарату районної ради Олег Ошурков доповів з питань, що стосуються управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району Запорізької області, а саме:

- Про призначення Усової В.Ф. директором комунального закладу «Василівська централізована бібліотечна система» Василівської районної ради Запорізької області;

- Про призначення Миргородської О.О. директором комунальної установи «Балківський історико-краєзнавчий музей» Василівської районної ради Запорізької області.

Останнім розглядалось питання із розділу Різне «Про внесення змін та доповнень до Програми «Питна вода Василівського району на 2015-2020 роки» (із змінами)». Доповідав Олексій Філіпенко – в.о. начальника відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації.

Частину питань депутати районної ради розглянули пакетним голосуванням. Загалом на  дев’ятнадцятій (позачерговій) сесії депутатами було розглянуто 36 питань, що отримали одноголосну підтримку депутатського корпусу.

Після розгляду питань черги денної голова районної ради Денис Калінін довів до відома депутатів інформацію Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради України та Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру «Щодо недопущення скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення», Державного агентства автомобільних доріг України та Запорізької обласної державної адміністрації «Про ремонт автодоріг у Василівському районі» та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у Сферах енергетики та комунальних послуг «Щодо тарифів на послуги транспортування та розподілу природного газу».

Наприкінці сесії слово для виступу було надано депутату районної ради, голові постійної комісії з питань законності та боротьби із злочинністю А.Шевченку для інформування присутніх про хід кримінальних резонансних справ, що стались нещодавно у районі.

 Результати поіменного голосування 13 вересня 2017р..pdf

 

 

 

 

середа, 13 Вересня 2017 14:22 | Переглядів: 689

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]