Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Василівщина урочисто відзначила професійне свято освітян району

Учитель - це не просто професія, це покликання! Адже ці люди - вчителі, педагоги, своєю працею, даруючи свої знання учням, роблять великий внесок у розвиток людської особистості, і тим самим у розвиток нашого суспільства. Сьогодні у Василівці вітали працівників освіти району. Освітян щиро привітали голова районної ради Денис Калінін, голова райдержадміністрації Валерій Кошеленко,

 начальник відділу освіти РДА Наталія Задорожна, Василівський міський голова Людмила Цибульняк.  Це було дійсно свято великої родини – вчительської. Отримували квіти, грамоти, подарунки. Представники районної та міської влади говорили теплі слова еліті нашого суспільства, інтелекту нації, її гордості — педагогам.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти Почесною грамотою Василівської районної ради Мовчан Олену Миколаївну, викладача української мови та літератури Державного навчального закладу «Василівський професійний ліцей».

За високий професіоналізм, сумлінне ставлення до службових обов’язків та з нагоди Дня працівників освіти нагородити Грамотою Василівської районної ради Бойко Ірину Михайлівну - вчителя української мови та літератури комунального закладу «Приморська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Василівської районної ради Запорізької області та Маслову Надію Дмитрівну - вихователя-методиста комунального дошкільного навчального закладу № 2 «Малятко» Василівської міської ради Запорізької області.

За сумлінне ставлення до службових обов’язків та з нагоди Дня працівників освіти нагородити Грамотою Василівської районної ради Постол Людмилу Миколаївну - завідувача господарством комунального закладу «Малобілозерська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» Василівської районної ради Запорізької області.

Для освітян краю лунали тільки найщиріші вітання та найкращі побажання. А мистецькі вітання подарували найкращі аматори сцени Василівщини!

 

 

 

 

 

середа, 27 Вересня 2017 15:35 | Переглядів: 534

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]