Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Відзначили День усиновлення

30 вересня, в День святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, відзначається День усиновлення в Україні. Цей день є символом милосердя і добра по відношенню до людей. Днем заснування свята є 30 вересня 2009 року. В цей день прийнято дякувати від імені всього суспільства усиновителям, співробітникам дитячих будинків та комісій з усиновлення. День усиновлення є ще одним важелем захисту прав дітей, які позбавлені батьківської опіки.

Напередодні цього чудового свята у Василівському Центрі культури та дозвілля відбувся урочистий захід «Дар усиновлення – є у кожного», який зібрав разом близько 100 прийомних батьків, батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу та опікунів/піклувальників району.

Участь у святі взяли участь голова районної ради Денис Калінін, голова райдержадміністрації Валерій Кошеленко та представники громадськості.

З нагоди свята від районного та міського керівництва Почесними грамотами нагороджено зразкові прийомні сім’ї, піклувальників та усиновителів.

За активну життєву позицію, щедрість та милосердя, зразкове виконання обов’язків та з нагоди святкування Дня усиновлення Почесною грамотою Василівської районної ради нагороджено Шаповалова Дмитра Вікторовича та Степанову Олександру Анатоліївну- родину усиновителів та піклувальника - Галушку Надію Іванівну

Крім того, зразкові сім’ї опікунів/піклувальників отримали Подяки служби у справах дітей райдержадміністрації.

З кожним роком в Україні зростає число сімей, охочих взяти позбавлених батьківської ласки дітей – суспільство стає гуманнішим і чуттєвішим до болю «чужих» дітей.

Це свято доброти, розуміння, милосердя і людяності, воно нагадує всім нам про незламну силу Любові й розуміння, а дітям про Віру й Надію.

Вихованці Василівського Центру культури і дозвілля та діти міста Василівка привітали творчими подарунками: дитячий вокальний ансамбль «Веселка» - «Взгляни на мир», Поліна Ліщук «Кися-кицюня», молодша група зразкового танцювального ансамблю «Глорія» (керівник Алла Безрукова) - «Танец с зонтиками», молодша група зразкового танцювального ансамблю «Барбі» (керівник Юлія Сіра), Олександра Кондрацька-«Песенка про папу і доньку», хореографічний дует – Маргарита Рудакова і Єгор Чабан, танцювальний ансамбль «Екзерсис» (керівник Катерина Квітка) -«Радуга», Юліан Добринський з піснею -«Мне мама все дала на свете», «Спасибо, мама» - невеличкий вірш до свята підготувала Анастасія Кузьміна, «Дитинства світ» - цю пісню всім подарувала Анна Гармаш, танцювальний ансамбль «Екзерсис» (керівник Катерина Квітка) - «Часики», Андрій Васильченко з грою на саксофоні та пісня від Тетяни Склюєвої.

 

 

 

четвер, 28 Вересня 2017 16:44 | Переглядів: 782

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]