Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

З ювілеєм!

Шановні ювіляри Малобілозерської ЗОШ I-II ступенів!

Від імені депутатського корпусу та виконавчого апарату районної ради дозвольте привітати Вас із ювілеєм – 40 річчям заснування навчального закладу. Це не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. А дехто спочатку навчався сам, а згодом навчав наступні покоління. І так за днями дні, за роками роки, за десятиріччями десятиріччя. 

Тут завжди трудилися добрі й милосердні душею педагоги, які вміли любити дітей, вміли пробачати, терпляче чекати. Ваша школа відзначає 40-річний ювілей – дату молоду і водночас мудру, підтверджуючи, що її біографія складається не просто з років, які прожито. Вона складається з літ, днів, які запам’яталися утвердженням зрілості закладу та його освітніми надбаннями. Малобілозерська школа I-II ступенів завжди була гідним навчальним закладом.  Колективу школи були притаманні висока професійна майстерність, відповідальність та поважне ставлення до учнів. Багато ваших випускників стали талановитими фахівцями, керівниками, прекрасними людьми. Ваш навчальний заклад протягом 40 років створювався постійною цілеспрямованою працею його вчителів, учнів, батьків. Впродовж цих років зусиллями колективу школа постійно розвивалася, формувались її славні традиції, головна з яких – належна підготовка школярів, виховання справжніх патріотів своєї країни.

Усім невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхнена думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку вашої душі. Нехай людська шана буде подякою вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

 

Денис Калінін
голова Василівської районної ради

четвер, 05 Жовтня 2017 15:55 | Переглядів: 336

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]