Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Кадрово-господарча сесія Запорізької облради

Голова районної ради Денис Калінін взяв участь у засіданні сесії Запорізької обласної ради.  За пропозицією голови Запорізької облради Григорія Самардака, на початку сесії депутати та запрошені на сесію висловили співчуття рідним та близьким наших земляків - військовослужбовців, які трагічно загинули у зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

За традицією, були відзначені кращі представники Запорізького регіону. Депутат обласної ради Володимир Усатий отримав від голови облради та від імені депутатського корпусу букет квітів і оплески на честь свого дня народження.

 Після проголошення заяв і висловлювання позицій голів депутатських фракцій щодо Регламенту Запорізької облради, перерозподілу соціальної відповідальності між державою і органами місцевого самоврядування, прийняття нової судової реформи депутати приступили до роботи.

 Затвердивши порядок денний пленарного засідання, депутати подужали блок кадрових питань. У зв'язку із закінченням терміну дії контракту (трудового договору) звільнено 17 керівників комунальних підприємств, закладів та установ. З Володимиром Польським, який виконував обов’язки директора комунального закладу «Новомиколаївська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Паросток» Запорізької обласної ради, припинено трудові відносини у зв’язку із смертю.

 Розглядаючи питання про звільнення директора комунального підприємства «Автогосподарство» Запорізької обласної ради В’ячеслава Трегубова, депутати висловлювали різні думки. Припинив активну дискусію голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, який запропонував заслухати висновки спеціально створеної робочої групи, члени якої детально розбирались в ситуації.

 12 комунальних закладів та установ Запорізької облради рішенням депутатського корпусу отримали керівників. Їхні кандидатури були визначені під час конкурсного відбору. Єдине питання у депутатів виникло до претендента на посаду директора комунального закладу «Василівський історико-архітектурний музей-заповідник «Садиба Попова» Запорізької облради.

 Крім того, депутати достроково припинили депутатські повноваження свого колеги – Володимира Байди, адже від нього поступила особиста заява про складання ним депутатських повноважень.

 Депутати віддали данину пошани віце-президенту Запорізького обласного Союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» Олександру Федоровичу Білоусенку та Надзвичайному і Повноважному Послу України В’ячеславу Володимировичу Похвальському, проголосувавши за присвоєння їм звання «Почесний громадянин Запорізької області». Відомості про них будуть занесені до Книги Почесних громадян Запорізької області.

вівторок, 10 Жовтня 2017 07:59 | Переглядів: 488

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]