Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Урочистості до Дня Захисника України

Сьогодні у Василівському центрі культури та дозвілля відбувся святковий концерт до Дня захисника України. Присутніх привітали заступник голови районної ради Андрій Дашковський, голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко, Василівський міський голова Людмила Цибульняк. Це свято встановлене 14 жовтня 2014 р. указом Президента України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, 

військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості. Почесною грамотою Василівської районної ради за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, наполегливу працю по підтриманню бойової та мобілізаційної готовності району на якісному рівні, за віддану працю по роботі з призовниками, військовозобов’язаними та з нагоди святкування Дня захисника України нагороджено колектив Василівського районного військового комісаріату Запорізької області.

За особистий внесок у захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та безпосередню участь у антитерористичній операції та з нагоди святкування Дня захисника України Грамотами Василівської районної ради нагороджено Гриня Олександра Вікторовича - ветерана антитерористичної операції, Іванова Анатолія Вікторовича- ветерана антитерористичної операції та Шульгу Євгена Вікторовича - ветерана антитерористичної операції.

Захиснику Вітчизни, Герою нашої нації, Гідному слави Героїв, присвячено було концертну програму. Така маленька лепта, яку ми вносимо у повсякденне життя наших Героїв з вдячністю за наш спокій, за їх відвагу та патріотичний дух, яким гордитимуться нащадки нашої нації.

 

 

 

п'ятниця, 13 Жовтня 2017 11:17 | Переглядів: 506

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]