Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Вдруге змагалися голови сільських та селищних рад, голови районних рад та їх заступники

20 жовтня Василівський фізкультурно-оздоровчий клуб «Таврія» приймав учасників обласної спартакіади серед сільських та селищних голів, голів сільських, селищних територіальних громад та їх заступників, старост, голів районних ради та їх заступників. Спортивний захід був ініційований Запорізькою обласною організацією ВФСТ «Колос» АПК України.

Змагання проводились з метою залучення сільських та селищних голів до активних занять фізичною культурою та спортом, активізації фізкультурно-оздоровчої роботи серед керівників органів місцевого самоврядування. В цьогорічних змаганнях приймали участь шість команд і змагання проводились з п’яти видів спорту: паркового волейболу, перетягуванні канату, настільного тенісу, шашок та дартсу. Боротьба за командну першість точилась між командами Василівського та Віьнянського районів. З перевагою в один бал командну першість здобули господарі змагань, друге місце посіли вільнянці, на третьому команда Приморського району. В особистих змаганнях відзначимо перемогу в чоловічому турнірі з шашок Любові Дутко. голови Полянівської сільської ради Мелітопольського району. В настільному тенісі не було рівних переможцям змагань Всеукраїнських змагань Віктору Лаврику (голова Тернівської сільської ради Вільнянського району) та Вірі Рулевській (голова Мануйллівської сільської ради Приморського району). В змаганнях з дартсу серед жінок перемогла Марія Радченко (Балківський сільський голова Василівського району). В перетягування канату перемогу здобули вільнянці (Анатолій Клименко - голова Павлівської ОТГ, Олексій Гладишев - Дружелюбівський сільський голова, Євген Павленко - заступник Павлівської ОТГ, Сергій Чернов - Матвіївський сільський голова), а в парковому волейболі – василівці (Олег Ошурков – керуючий справами райради, Сергій Яворський - В.Криничанський сільський голова, Андрій Дашковський - заступник голови райради, Олександр Золотаренко - Кам’янський сільський голова). Всі призери в особистих видах програми були нагороджені медалями та грамотами обласної організації ВФСТ «Колос», а переможці в командних видах та комплексному заліку – кубками.

На прощання гостинні господарі пригощали всіх учасників смачним обідом. З хорошим настроєм місцеві посадовці роз’їхались по домівкам і сподіваємось що їх території чекають нові зрушення в розвитку сільського спорту.

 

 

 

 

 

 

понеділок, 23 Жовтня 2017 11:59 | Переглядів: 1054

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]