Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Дитинство - ніжне і святе

Діти - наше щастя, радість, турбота, відповідальність, сенс життя. Ми захищаємо їх від усього злого та намагаємося подарувати їм найкраще дитинство та майбутнє. А як мліють серця батьків, коли їхня дитина посміхається, і від тієї посмішки стає легко на душі. Сотні таких невинних та щирих посмішок 1 червня осяяли радістю та теплом міський парк Василівки. Тут зібралися дітлахи з різних шкіл району на святкування Міжнародного дня захисту дітей. Цей галасливий "вулик маленьких пчілок" важко було вгамувати, адже стільки емоцій переповнювали малечу, що вистачало на всіх дорослих.

Привітали дітей зі святом гості: голова райдержадміністрації Сергій Грачов, голова районної ради Сергій Джуган та Василівський міський голова Сергій Лобинцев.

Цього року діти "вирушили у мандрівку на потягу", "зупинялися на станціях": ігрова, спортивна, намалюй-ка, острів скарбів та інші. Юні з задоволенням підспівували та підтанцьовували артистам, серед яких вокальні ансамблі "Фльор" (С. Діденко), "Перлина" (О. Мірошниченко), гурт "Енерджи Старс" (Ю. Бабкова), солісти Аліна Васюкова, Кирило Котузнік та Володимир Починок, Єлизавета Бабкова, Ольга Тертиця та хореографічний колектив "Барбі" (Ю. Сіра). Своїми талантами вразили і степногірці. Діти отримали неймовірні враження від танців відділення музичної школи (М. Демченко) та колективу "Гопак" Степногірської ЗОШ (Н. Лосєва), а також від володіння бойовими мистецтвами юних козаків, гуртківців "Спасу" (О. Апанасенко).

Розважали малечу цікавими конкурсами і яскраві клоуни з Дніпрорудного Кльопа та Іриска. Грав для присутніх і духовий оркестр центру дитячої та юнацької творчості і туризму (І. Чижик), а неподалік всі бажаючі могли познайомитися з роботами художників-карикатуристів конкурсу "Василівські веселини".

А поруч, навколо веселощів, ігор та безтурботного дитячого "щебету", відбувався справжній мозковий штурм - турнір з шахів, який проводив Дніпрорудненський шаховий клуб "Гамбіт" (К. Худолій). Юні шахісти вправно переставляли фігури на шаховій дошці та впевнено йшли до перемоги. Проте, призові місця отримали всього троє учасників: перемогу виборов Артем Герасименко (м. Дніпрорудне), срібло у гостя із Москви - Івана Новохатського, який приїхав на канікули у Дніпрорудне та залюбки грає в шаховому клубі, а також Микита Цибрик (с. Балки), який здобув бронзу. Серед дівчаток-шахістів визнана кращою Марія Мельничук (м. Дніпрорудне).

Були у парку і виставки дитячих робіт різних гуртків на будь-який смак. Так, свої бісерні вироби привезли діти з с. Орлянське. Продемонстрували відмінну майстерність бісороплетіння і вихованці центру ДЮТТ. Як завжди показали свої вміння професійно шити і вихованці гуртка "М'яка іграшка", які принесли з собою безліч шедеврів, вироблених на заняттях.

Поряд виставили на огляд свої роботи і юні авіамоделісти. Їхні гарні літаки діти розглядали з особливою цікавістю, кожному хотілося доторкнутися до цієї краси та погратися.

Також діти і на батуті стрибали, і солодку вату куштували, і у всіляких конкурсах брали активну участь та вигравали призи - іграшки. Тож дитяче свято пройшло весело і яскраво. Кожен відпочив, отримав нові враження, зміг удосталь набігатися та награтися з однолітками. У цьому і є дитинство,- ніжне і щире, овіяне безтурботністю та радістю життя. Нехай воно буде щасливим, радісним та захищеним для кожної дитини!

Анна ШАПОВАЛОВА

 

 

середа, 06 Червня 2012 13:39 | Переглядів: 904

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]