Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відзначили День працівників культури

У Василівці відзначили працівників культури, хто своєю творчістю, любов’ю до обраної професії запалюють та зігрівають серця інших. І саме тому 9 листопада в приміщені Василівського Центру культури і дозвілля привітання приймали ті, хто створює святковий настрій всім, від наймолодшого до найстаршого, хто відкриває кожній людині двері у світ прекрасного, прищеплюють любов до своєї землі.

Почесними гостями на святі були: голова районної ради Денис Калінін та його заступник Андрій Дашковський, Валерій Кошеленко – голова райдержадміністрації, Василь Зайцев - заступник голови районної державної адміністрації, Василівський міський голова Людмила Цибульняк, Дніпрорудненський міський голова Юрій Коробов та його заступник Богдан Староконь.

 За ініціативну плідну працю, творчі досягнення та з нагоди професійного свята Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагородити Грамотою Василівської районної ради нагороджено Бабкова Іллю Анатолійовича- актора народного театру комунального закладу «Василівський Центр культури та дозвілля» Василівської районної ради Запорізької області, Бедрик Тетяну Олександрівну - акторку народного театру комунального закладу «Василівський Центр культури та дозвілля» Василівської районної ради Запорізької області, Григоренко Володимира Володимировича - актора народного театру комунального закладу «Василівський Центр культури та дозвілля» Василівської районної ради Запорізької області, Давидян Елізабет Борисівну - акторку народного театру комунального закладу «Василівський Центр культури та дозвілля» Василівської районної ради Запорізької області, Рєзник Жанну Валеріївну - викладача по класу акордеону, концертмейстера хореографії комунального спеціалізованого мистецького навчального закладу «Василівська дитяча музична школа» Василівської районної ради Запорізької області.

Творчому колективу КЗ «Дніпрорудненський палац культури «Гірник» Юрій Коробов подарував ноутбук.

З вітальним словом до працівників культури звернулись керівники району та міст.

- Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! Від щірого серця вітаємо Вас з професійним святом. Вдячні Вам за відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність, сумлінне служіння благородній справі збереження і розвитку джерел духовності, правди і краси, за невтомний творчий пошук. Без Вас не обходиться жодне свято.

Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим примножуєте велич нашого краю, возвеличуєте рідну Україну!

Бажаємо Вам натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну всім нам працю. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги!

 

четвер, 09 Листопада 2017 15:41 | Переглядів: 586

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]