Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

30 листопада 2017 року в районному Центрі культури та дозвілля відбулися урочистості з нагоди 30-річчя з часу створення хору ветеранів праці та дітей війни. Заступник голови районної ради Андрій Дашковський привітав присутніх зі святом, подякував учасникам хору ветеранів, які вже більше 30 років постійно виступають в навчальних закладах, установах, організаціях, селах району.

Окрім теплих слів привітання та побажання здоров’я, за вагомий внесок у збереження та розвиток народного мистецтва, активну творчу працю та з нагоди 30-річчя хорового колективу комунального закладу «Василівський Центр культури і дозвілля» Василівської районної ради Запорізької області Почесною грамотою Василівської районної ради нагороджено Бабівську Таїсію Степанівну - учасницю хору комунального закладу «Василівський Центр культури та дозвілля» Василівської районної ради Запорізької області, Денисюк Віру Іванівну - учасницю хору комунального закладу «Василівський Центр культури та дозвілля» Василівської районної ради Запорізької області, Мажуру Володимира Івановича - керівника хорового колективу комунального закладу «Василівський Центр культури та дозвілля» Василівської районної ради Запорізької області, Рибалко Валентину Іванівну - солістку хору комунального закладу «Василівський Центр культури та дозвілля» Василівської районної ради Запорізької області.

 Ювілярів також вітали в.о. начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Наталія Калініна та голова районної організації ветеранів Сергій Лобинцев. Вітання лунали також від аматорських колективів Центру культури та дозвілля.

четвер, 30 Листопада 2017 16:33 | Переглядів: 398

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]