Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

348 внутрішньо переміщених осіб працевлаштовано у 2017 році

В постійну практику роботи центрів зайнятості запроваджено надання консультацій з питань організації навчання внутрішньо переміщених осіб, які бажають реалізовувати проекти за участі міжнародних донорів.Налагоджена співпраця з Міжнародною організацією з міграції. У 2017 році розпочато проект «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні». Проектом передбачено надання грантів у двох компонентах: самозайнятість та розвиток мікропідприємництва. До участі у проекті залучено безробітних, які зацікавлені в організації власної справи.

На базі Запорізького обласного центру зайнятості відбувся захід щодо презентації проекту «Гранти для роботодавців. Створення робочих місць для ВПО», проведений Благодійною організацією «Благодійний фонд «Карітас Харків». До участі у заході були залучені роботодавців м. Запоріжжя, які виявили зацікавленість до зазначеного проекту.

У травні 2017 стартував проект «Об'єднання громадських сил Приморської о'бєднаної територіальної громади шляхом проведення загальних освітницько-культурних заходів для інтеграції та адаптації ВПО та вирішення їх проблем». Проект реалізується через громадську організацію «Екологія та соціальний захист Приморського району» в рамках статутної та проектної діяльності БФ «Право на Захист» за підтримки National Endowment for Democracy (NED), партнером проекту виступає Приморський районний центр зайнятості. Один із напрямків дії проекту направлений на допомогу інтеграції в мирне суспільство людей, що приймали участь у бойових діях. Проект складається з трьох частин – психологічна допомога, навчання англійської мови та театрального мистецтва. Психологічні тренінги направлені на отримання можливості цим людям знайти вихід зі складних умов, з якими стикаються після участі у бойових діях. Створення театрального гуртка - можливість заявити про себе, показати суспільству свої проблеми, проявити творчий потенціал, стати ближче до простих людей. Вивчення англійської мови надасть можливість розширити діапазон з пошуку роботи.

У центрах зайнятості проводяться Дні відкритих дверей з питань працевлаштування соціально уразливих категорій громадян.

Особам, що звертаються за допомогою, надається повний комплекс інформаційно-консультаційних та профорієнтаційних послуг.

За додатковою інформацією - звертайтесь до Василівського районного центру зайнятості або за тел. (06175) 7-42-83

 

 Василівський районний центр зайнятості

 

четвер, 18 Січня 2018 16:18 | Переглядів: 498

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]