Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ТА ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ ВІДБУЛИСЬ ПІДСУМКОВІ КОЛЕГІЇ ЗА УЧАСТЮ ГОЛОВИ ПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

За участю Голови правління Пенсійного фонду України Олексія Зарудного відбулись підсумкові колегії при начальниках головних управлінь Фонду у Запорізькій та Херсонській областях. Під час виїзного засіддання у Василівському об'єднаному управлінні Олексій Зарудний привітав з призначеням на посаду начальника головного управління Пенсійного фонду України у Запорізькій області Світлану Жмурко та побажав плідної роботи.

Підводячи підсумки роботи за 2017 рік, очільниця Фонду в області зазначила, що у регіоні середній розмір пенсії зріс майже на 41% і на початок місяця становив 2 685 гривень.

 - Минулого року ми продовжували докорінно змінювати процес обслуговування громадян. Завдяки розмежуванню функцій фронт- та бек-офісів в рази зменшено тривалість надання пенсійних послуг та знижено ризик корупційних проявів. Разом з тим ми працювали над підвищенням якості надання послуг і їх доступності. Наразі в області працює 31 відділ обслуговування громадян, — сказала Світлана Жмурко.

 На Херсонщині протягом 2017 року фахівці Фонду призначили більш ніж 10 тисяч нових пенсій та провели понад 26 тисяч індивідуальних перерахунків. Загальна сума видатків на пенсійні виплати склала 6510,3 млн грн.

 - Ми продовжуємо працювати в напрямку розширення мережі пунктів обслуговування громадян. Наразі в регіоні створено 15 віддалених робочих місць для фахівців з пенсійних питань та 12 агентських пунктів в приміщеннях сільських й селищних рад, - зазначила начальник головного управління Пенсійного фонду України у Херсонській області Зінаїда Лазарєва.

 Працівники органів Пенсійного фонду Херсонщини — перші серед регіонів повністю перейшли на новий формат роботи у централізованій підсистемі призначення та виплати пенсій. Вона передбачає повну відмову від паперового документообігу при формуванні пенсійної справи. Усі документи при прийомі одразу оцифровуються і формується електронна пенсійна справа. Окрім того, система на підставі отриманих даних автоматично обраховує різні варіанти пенсії та обирає оптимальний. Спеціалісти Фонду у Запорізькій області переходять на новий формат роботи з квітня цього року.

 Голова правління Фонду Олексій Зарудний наголосив на тому, що цьогоріч органи Фонду у всіх регіонах мають повністю перейти на роботу у новій підсистемі. Наразі формування електронних пенсійних справ здійснюється у дев'яти областях України.

п'ятниця, 02 Лютого 2018 08:01 | Переглядів: 395

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]