Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Обери життя без наркотиків !

Наркоманія в наш час досягла масштабів епідемії. Її поширення йде набагато швидше, ніж вживаються заходи по боротьбі з цією страшною хворобою. Тому важливе значення в сучасному суспільстві набуває профілактика наркоманії. Вона має на увазі комплекс заходів, направлених на інформування дітей та молоді про небезпеку, попередження появів наркоманії, навчання основам здорового способу життя.

Важливим напрямком діяльності Василівського районного ЦСССДМ є проведення соціально – профілактичної роботи серед неповнолітніх.

Щороку районним ЦСССДМ проводяться профілактичні місячники на базі учбових закладів Василівського району. У лютому цього року інформаційно-просвітницькі бесіди з учнями «Ми проти наркотиків» та відео лекторій «Обережно наркоманія!» були проведені фахівцями із соціальної роботи в загальноосвітніх школах та професійних ліцеях м. Василівки, м. Дніпрорудне, смт. Степногірськ, с. Приморське, Балки, Орлянське. Під час відвідувань сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, фахівці попереджали членів сімей про небезпеку наркотичної залежності, проводили бесіди щодо відповідального батьківства.

Загалом фахівцями охоплено роботою 8 учбових закладів району, проведено 9 групових заходів в яких прийняли участь 180 учнів.

Багаторічний досвід профілактичної роботи говорить про те, що подібні акції допомагають дітям зробити правильний вибір на користь здоров’я.

 

Директор А.Л.Марчишина

 

четвер, 01 Березня 2018 11:27 | Переглядів: 404

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]