Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Нарада закладів культури

В напрямку проведення профілактичних заходів, які мають усунути шкідливі і небезпечні фактори, запобігти випадкам травмування на виробництві КУ «Сервісний центр закладів культури» Василівської районної ради Запорізької області базі КЗ «Василівський центр культури та дозвілля» ВРР ЗО 18 квітня 2018 року для працівників галузі культури було проведено навчальний семінар з питань охорони праці.

Семінар відкрив голова Василівської районної ради Калінін Д.С., який детально освітив всі напрямки взаємодії закладів культури з новоствореною установою «Сервісний центр закладів культури».

Інспектор з охорони праці КУ «СЦЗК» ВРР ЗО Мєшков В.В. актуалізував увагу присутніх працівників про своєчасність інформування відповідальних осіб цивільної оборони, ДСНС, соціального страхування про нещасні випадки на виробництві, пожежі, стихійні лиха тощо. Всім учасникам були надані інформаційні бюлетені, контактні телефони відповідальних осіб, перелік сил цивільного захисту Василівської районної ланки Запорізької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту. Відповідальний за електрогосподарство Ільченко М.В. проінструктував учасників семінару про дотримання основних правил використання електроприладів, правила поведінки у випадку ураження електричним струмом.

В роботі семінару прийняли участь представники Василівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Плюйко Д.І. та Добруля О.В., провідний інспектор Василівського РС ГУ ДСНС України, які запропонували присутнім різні напрямки всебічної допомоги страхувальниками з питань охорони праці, соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань на виробництві. Провідний інспектор Василівського РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області майор Бондаренко М.В. проінформував присутніх про дотримання основних правил протипожежних вимог.

За допомогою спеціаліста Василівського міжрайонного відділення Управління поліції охорони в Запорізькій області в практичній частині семінару навчилися користуватися вогнегасниками під час виникнення пожежі та особисто спробувати це на практиці.

 

 

четвер, 19 Квітня 2018 11:42 | Переглядів: 468

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]