Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Традиційний солдатський привал

Зустріч з ветеранами війни на солдатському привалі, який проходить у Василівській ЗОШ № 3, вже давно стала традиційною. Вшанування пам'яті полеглих у боях, вітання живим визволителям, спогади про їхню молодість, обпалену війною… Декілька поколінь збирається разом, щоб вкотре вклонитися великим тим рокам. Ось і цього разу привітати ветеранів, солдатських вдів, «дітей війни» прийшли голова районної ради Денис Калінін, 

голова РДА Валерій Кошеленко, голова Василівської міської ради Людмила Цибульняк, воєнний комісар Ігор Онищук, голова районної ради ветеранів Сергій Лобинцев, а також творчі колективи ветеранів та учнів. Свято розпочалося словами подяки від кожного з виступаючих. Адже мужність і відвага, проявлені визволителями у боях, терпіння і не менша мужність тих, хто кував перемогу у тилу, хто піднімав згодом країну з руїн, викликають у прийдешніх поколінь неймовірну повагу і шану.

Не лише заради концерту та святкового обіду прийшли ветерани на солдатський привал. Найбільшою радістю стала для них можливість зустрітися, у теплій і невимушеній атмосфері згадати фронтові та післявоєнні роки і, звичайно ж, день Великої Перемоги, яку вони виборювали дуже важкою ціною. Виборювали для всіх наступних поколінь. Для тих же учнів школи, які зустрічали ветеранів біля дверей, допомагаючи їм підніматися сходами. Хочеться вірити, що для кожного з цих юнаків і дівчат такі зустрічі запам'ятаються на все життя, а пам'ять про подвиг нашого солдата вічно буде жити в їхніх душах.

 

понеділок, 07 Травня 2018 15:26 | Переглядів: 500

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]