Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відповідальне батьківство – запорука щасливого дитинства

З метою проведення соціально-профілактичної роботи з питань відповідального батьківства серед членів сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах Василівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей Василівської райдержадміністрації розроблено графік виїздів спеціалістів протягом травня –червня 2018 року.

22 травня розпочато зазначену роботу на території Балківської сільської ради. Цього дня фахівцем із соціальної роботи організовано зустріч сімей вказаної категорії зі спеціалістами соціальних служб, бюро правової допомоги, Дніпрорудненського відділення поліції. Під час групової роботи батьки отримали поради та відповідні рекомендації з питань виховання та навчання дітей, їх утримання і дозвілля.

Також, присутнім, акцентовано увагу на належному виконанні своїх батьківських обов’язків та здійснення контролю за дітьми, особливо влітку, коли розпочнуться канікули.

З метою перевірки створенних умов для проживання дітей відвідано 7 сімей, які перебувають на обліку у відповідних службах. Під час виїзду спеціалісти звертали особливу увагу на наявність: запасів продуктів харчування, приготовленої їжи, запасу необхідних речей, шкільного приладдя, спальних місць та білизни.

 Комплексне втручання соціальних служб в сімейне життя родини, відносно виконання батьками своїх батьківських обов’язків, завжди повинен давати результат. Тому, позитивна динаміка в деяких сім’ях, дуже порадувала спеціалістів.

 

 Директор А.Л.Марчишина

 

 

середа, 23 Травня 2018 08:52 | Переглядів: 334

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]