Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Свято спорту у Василівці!

Сьогодні, 14.06.2018 голова Василівської районної ради відвідав урочисті заходи з нагоди відкриття на спортивному комплексі КЗ «ФОК «Таврія» нового футбольного майданчика зі штучним покриттям.

Почесними гостями святкового дійства були народний депутат України В.Бандуров, заступник голови Запорізької обласної ради В.Марченко, голова Запорізької обласної федерації футболу В.Межейко, перший заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Е.Слепян, заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Е.Гугнін, начальник управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Н.Власова, голова Василівської районної державної адміністрації В.Кошеленко.

Новий спортивний майданчик був освячений представниками духовенством району.

Зі щирими словами побажань нових спортивних досягнень від високих гостей, футбольний майданчик було передано головним його користувачам – дітям.

Після офіційної частини відкриття футбольного майданчику відбулось спортивне свято «Веселі старти» за участі збірних команд 1-4 класів загальноосвітніх шкіл Василівського району. Маленькі спортсмени завзято змагались за перемогу.

У підсумку найкращими стрибунами на скакалці визнано Шустову Марію, Ващенко Валерію та Тодорова Микиту. Найсильнішим у підтягуванні став Федоренко Олексій. У віджиманні від підлоги серед дівчат найкращі результати показали Свірідова Настя та Таян Ганна.

У загальнокомандному заліку І місце здобула команда Василівської гімназії «Сузірʼя», ІІ місце – команда Скельківської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце розділили команди Василівської ЗОШ № 1 та Василівської ЗОШ № 3.

Учасники та переможці «Веселих стартів» нагороджені Грамотами та медалями, а команди – переможці кубками. Крім того всі учасники змагань та гості свята пригощались солодким подарунком від спортивного клубу «Хорта» - морозивом. Також всі бажаючі дітлахи мали змогу прийняти участь у конкурсі малюнків на спортивну тематику.

Василівська районна рада висловлює щиру вдячність всім хто був причетний до організації спортивного свята та будівництва футбольного майданчику, депутатському корпусу районної ради за постійну увагу до питань розвитку спорту в районі та приватному підприємцю В.Щербаку за організацію підвозу збірної команди учнів 1-4 класів Василівської ЗОШ № 3.

 

четвер, 14 Червня 2018 16:44 | Переглядів: 491

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]