Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

«Соціально-правовий захист дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях»

22 червня відбулося засідання круглого столу на тему: «Соціально-правовий захист дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях». Організатором заходу виступили Василівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей райдержадміністрації.

Відкрила засідання директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Анжела Марчишина, яка освітлила питання функціонування прийомних сімей та виконання батьківських обов’язків.

Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Оксана Трічева розповіла про необхідність особистого звернення батьків з питань призначення субсидії та пільг.

Начальник Василівського бюро правової допомоги Валентин Лопухов зупинився на питанні щодо отримання професійної освіти дітьми - сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, а також вкотре запропонував послуги бюро щодо надання правової допомоги дітям і батькам з прийомних сімей.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Білоконь акцентувала увагу батьків на обов’язковому оздоровленні дітей даної категорії, необхідності дотримання вимог договорів при створенні прийомних сімей. Також, вони отримали поради та відповідні рекомендації з питань виховання та навчання дітей, їх утримання і дозвілля.

 

                                 Директор                                                  А.Л.Марчишина

 

понеділок, 25 Червня 2018 10:51 | Переглядів: 286

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]