Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Депутатський день в районній раді

Сьогоднішній сесійний день у районній раді видався доволі напруженим. Перед початком пленарних засідань відбулось засідання трьох постійних комісій районної ради: з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, з питань спільної власності та регуляторної політики, з земельних питань, екології та агропромислового розвитку. Членами постійних комісій розглядались питання черги денної двадцять восьмої (позачергової) сесії Василівської районної ради сьомого скликання.

Після засідань постійних комісій депутати зібралися в сесійній залі де під головуванням голови районної ради Дениса Калініна відбулись засідання одразу двох сесій - двадцять сьомої та двадцять восьмої (позачергової) сесії Василівської районної ради сьомого скликання.

В роботі сесій взяли участь: голова районної державної адміністрації В.Кошеленко, перший заступник голови районної державної адміністрації А.Холоша, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та органів виконавчої влади.

В сесійному залі були присутні 26 депутатів районної ради.

На початку роботи головою районної ради Денисом Калініним було оголошено хвилину мовчання за передчасно померлим Володимиром Івановичем Тесленко – депутатом Василівської районної ради ІІІ, ІV та VII скликань, заступником голови постійної комісії з гуманітарних питань та соціального захисту населення, лікарем-стоматологом Василівської центральної районної лікарні.

Перед початком розгляду сесійних питань відбулись святкові заходи з нагоди Дня Конституції України та нагородження.

Почесною грамотою райдержадміністрації нагороджено трудовий колектив управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Головою районної ради народжено Почесною відзнакою «За заслуги перед громадою Василівського району» Карташова Івана Івановича – настоятеля Малобілозерського Свято – Пантелеймонівського храму, за активну громадську діяльність та життєву позицію, внесок у духовний та суспільно-гуманітарний розвиток територіальної громади Василівського району Запорізької області та з нагоди життєвого ювілею.

Грамотою Василівської районної ради за багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди життєвого ювілею нагороджено:

- Калімана Сергія Анатолійовича, депутата Василівської районної ради Запорізької області;

- Кондратєву Наталію Анатоліївну, депутата Василівської районної ради Запорізької області;

 - Тура Леоніда Леонідовича, начальника відділу ведення державного реєстру виборців Василівської районної державної адміністрації Запорізької області.

Перед розглядом питань черги денної слово для виступу було надано голові фракції ПП «Наш Край» Сергію Джугану для оголошення інформації стосовно необхідності ініціювання проведення перевірок у школах району з метою посилення безпеки школярів.

Далі, депутати приступили до розгляду сесійних питань.

Розгляд питань черги денної традиційно розпочався з розгляду бюджетних питань. Доповідала - начальник управління фінансів райдержадміністрації Людмила Величко.

Частину питань депутати районної ради розглянули пакетним голосуванням. Загалом на двадцять сьомій сесії депутатами було розглянуто 16 питань, що отримали підтримку переважної більшості депутатів районної ради.

Одразу ж депутати перейшли до засідання двадцять восьмої (позачергової) сесії Василівської районної ради сьомого скликання.

Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років доповів Олексій Філіпенко – начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації

З питання внесення змін до бюджетних призначень доповідала начальник управління фінансів райдержадміністрації Людмила Величко.

З цілої низки питань, що стосуються розірвання контрактів, звільнення та призначення директорів загальноосвітніх закладів району доповіла Валентина Супрун - головний спеціаліст відділу організаційно-правової роботи виконавчого апарату районної ради.

З питань затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки двох земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які надаються юридичній особі – ТОВ «РЕНДЖИ ЗАПОРІЖЖЯ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій, що розташовані на території Степногірської селищної ради Василівського району Запорізької області проінформував Артем Лисенко - в.о. начальника відділу у Василівському районі Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області.

Крім того, депутатами районної ради прийняті звернення до Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради з питання водозабезпечення та з питання повернення коштів до районного бюджету.

Під час засідання двадцять восьмої (позачергової) сесії Василівської районної ради сьомого скликання депутати розглянули 14 питань черги денної.

 

середа, 27 Червня 2018 15:15 | Переглядів: 598

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]