Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Фестиваль-конкурс моди та стилю «Таврія – етнофест»

15 вересня 2018 року планується проведення фестивалю-конкурсу моди та стилю «Таврія – етнофест» на базі комунального закладу «Василівський історико-архітектурний музей-заповідник «Садиба Попова» Запорізької обласної ради у м. Василівка. Фестиваль-конкурс моди та стилю «Таврія – етнофест» – проект без часових меж і територіальних кордонів, на якому зустрінуться традиції та сучасність. Він представлятиме собою низку культурно-мистецьких заходів, спрямованих на збереження і популяризацію національно-культурної спадщини України, зокрема, етно-костюму як виразу коренів, історичних витоків і неповторних традицій населення України через призму сучасності.

Основою проекту стане проведення конкурсу краси і моди «Таврійська красуня» для дорослої вікової категорії учасників. Через національний костюм та сучасний фешн-образ з фольк елементами учасниці будуть презентувати багатогранність, унікальність та красу України, образ сучасної жінки-берегині традицій, що несе в собі пам’ять і мудрість поколінь.

Поряд з цим програма фестивалю-конкурсу включатиме в себе ярмарок виробів народного мистецтва, майстер-класи з народних ремесел, конкурси та змагання, дитячий квест «Скарби замка Попова», локації: «Виготовлення оберегів», «Плетіння коси», «Плетіння вінків», «Арт-локація Зінов’єв», «Травиця-пригощання чаями», «Таврійський вогнецвіт» (виступи хореографічних колективів, бандуристів, виступ козацького театру тощо), аква-грим в етностилі, етно-фотозону та інші оригінальні рішення й активності.

 

 

четвер, 09 Серпня 2018 15:06 | Переглядів: 894

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]