Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Урочисте відкриття дитячого садочка "Орлятко" у с.Орлянське

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти. Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення, соціального походження – пріоритетне завдання громади. Сьогодні голова районної ради Денис Калінін разом зі свої заступником Андрієм Дашковським взяли участь у відкритті дитячого дошкільного закладу «Орлятко» у с.Орлянське.

У заході взяли участь директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Озерова, голова Василівської райдержадміністрації Валерій Кошеленко.

Відкриття садочка стало можливим завдяки капіталовкладенням Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ), районному та Орлянському сільському бюджетам, допомозі ПрАТ «ЗЗРК».

За ці кошти було придбане необхідне обладнання для дитячого садочка, а саме: будівельні матеріали, виготовлено павільйон для ігрового майданчика, перекрито дах будівлі першого корпусу, замінено всі внутрішні двері на металопластикові, підведено каналізацію та питну воду, замінено системи опалення. Приведено до ладу подвір’я, прилеглу територію закладу.

 Тільки завдяки спільним зусиллям громади та місцевої влади, батьків, педагогічного колективу вдалося забезпечити відкриття дитячого садочку „Орлятко”.

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій „дім радості”, де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

 

понеділок, 01 Жовтня 2018 14:37 | Переглядів: 965

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]