Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Профілактичний місячник триває

В рамках профілактичного місячника з питань протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї та учнівському середовищі, спеціалісти Василівського районного ЦСССДМ та бюро правової допомоги завітали до Василівського професійного ліцею для проведення інформаційно – профілактичної роботи з учнями. Провідний фахівець із соціальної роботи Мандичев В.Г. провів бесіду на тему: «Вбережи себе від рабства!».

Під час профілактичної бесіди, спеціаліст ЦСССДМ надав змістовну та корисну інформацію з наступних питань: визначення торгівлі людьми, як сучасного рабства, форми торгівлі живим товаром, характерні ознаки торгівлі людьми, що обіцяють злочинці потенційним жертвам, як не стати жертвою цього тяжкого злочину, які установи надають допомогу постраждалим. Юрист Давиденко Н.П. поговорила з учнями про складну та актуальну проблему сьогодення під назвою

«Зупинимо булінг ( насильство над дітьми) разом!». З виступу юриста учні дізналися багато цікавого і корисного, а саме визначення булінгу, як гострої соціально – психологічної проблеми, форми та види булінгу, важкі наслідки шкільного насильства, що можуть зробити батьки та вчителі, щоб завадити насильству. Після профілактичного заходу спеціалісти відповіли на запитання учнів. Висловлюємо подяку адміністрації професійного ліцею за вирішення організаційних питань та багаторічну і плідну співпрацю з питань проведення профілактичної роботи.

 

четвер, 18 Жовтня 2018 08:02 | Переглядів: 254

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]