Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

В районній раді - депутатський день

Сьогодні в районній раді відбувся останній депутатський день поточного року. Перед початком пленарних засідань пройшли засідання трьох постійних комісій районної ради: з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, з питань спільної власності та регуляторної політики, з гуманітарних питань та соціального захисту населення. 

Членами постійних комісій розглядались питання черги денної тридцять пʼятої (позачергової) сесії Василівської районної ради сьомого скликання. Після засідань постійних комісій депутати зібралися в сесійній залі де під головуванням голови районної ради Дениса Калініна відбулись засідання одразу двох сесій – тридцять четвертої та тридцять пʼятої (позачергової) сесії Василівської районної ради сьомого скликання.

В роботі сесій взяли участь: голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко, перший заступник голови районної державної адміністрації Андрій Холоша, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, журналісти газети «Час справедливості», ветерани АТО та волонтери.

В сесійному залі були присутні 26 депутатів районної ради.

Перед початком розгляду сесійних питань головою районної ради Денисом Калініним та головою райдержадміністрації Валерієм Кошеленко проведено нагородження.

За багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обовʼязків, активну громадську діяльність та з нагоди життєвого ювілею Почесною грамотою Василівської районної ради нагороджено Олену Здор, депутата Василівської районної ради Запорізької області.

За сосбистий вагомий внесок в розвиток та розбудову територій, відданість праці, активну життєву позицію та з нагоди відзначення 95-ї річниці утворення та 75-річчя визволення Василівського району Почесною грамотою Василівської районної ради нагороджено Алієва Гусейна Баяндур Огли, генерального директора фізичну особу підприємця «Алієв» м.Василівка.

За сумлінну багаторічну працю, активну життєву позицію, значний особистий внесок у розвиток територіальної громади району та з нагоди Дня місцевого самоврядування Грамотою Запорізької обласної ради нагороджено:

- Олену Горову, заступника головного лікаря з медичного обслуговування населення комунальної установи «Василівська ЦРЛ»;

- Євгенія Івченка, завідувача відокремленого підрозділу «Василівський міжрайонний відділ Державної установи Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоровʼя України»;

- Олега Ошуркова, керуючого справами виконавчого апарату Василівської районної ради;

- Людмилу Цибульняк, голову Василівської міської ради.

За багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обовʼязків та з нагоди Дня місцевого самоврядування Грамоти Василівської районної ради отримали:

- Іван Балахтар, депутат Балківської сільської ради;

- Юлія Варава, депутат Балківської сільської ради;

- Лариса Сенник, депутат Балківської сільської ради;

- Михайло Солопов, депутат Василівської районної ради;

- Надія Щербань, спеціаліст І категорії з оформлення субсидій Балківської сільської ради.

 Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 01.03.2005 № 107 «Про затвердження порядків представлення до нагородження» Почесною грамотою районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, активну трудову, громадську діяльність та з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування України нагороджені:

- Оксана Данилюк, спеціаліст І категорії з бухгалтерського обліку Балківської сільської ради;

- Ольга Колеснікова, спеціаліст-економіст Балківської сільської ради;

- Вероніка Слєпухіна, секретар-друкарка Балківської сільської ради;

- Ірина Щербань, секретар Балківської сільської ради;

- Оксана Школова, спеціаліст-землевпорядник Балківської сільської ради.

 Першим питанням депутати розглянули Програму соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району на 2019 рік. Доповідав - Андрій Холоша, перший заступник голови райдержадміністрації.

Про завдання та основні показники місцевого бюджету Василівського району на 2019 рік доповідала начальник управління фінансів райдержадміністрації Людмила Величко.

Інші питання черги денної, що попередньо були розглянуті на засіданнях постійних комісій районної ради та спільному засіданні, були прийняті пакетним голосуванням.

Після розгляду питань черги денної слово для виступу було надано депутату районної ради, голові постійної комісії з питань законності та боротьби із злочинністю Анатолію Шевченку для інформування присутніх про нові факти розкрадання трубопроводу в районі села Орлянське.

Загалом на пленарному засіданні тридцять четвертої сесії депутатами розглянуто 22 питання черги денної.

Крім того, головою районної ради Денисом Калініним було оголошено депутатам про необхідність, відповідно до статті 45 Закону України “Про запобігання корупції”, щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

Одразу ж депутати перейшли до розгляду питань тридцять пʼятої (позачергової) сесії районної ради.

В сесійному залі були присутні 24 депутати районної ради.

Частину питань було запропоновано розглянути пакетним голосуванням.

З цілої низки питань, що стосуються розірвання контрактів, звільнення та призначення керівників клубних закладів сільської місцевості та головного лікаря Василівської центральної районної лікарні доповіла Валентина Супрун - головний спеціаліст відділу організаційно - правової роботи виконавчого апарату районної ради.

На тридцять пʼятій (позачерговій) сесії депутатами було розглянуто 10 питань, що отримали одноголосну підтримку присутніх у сесійній залі депутатів.

 

 

 

середа, 19 Грудня 2018 14:30 | Переглядів: 614

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]