Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

«День відкритих дверей» в районному центрі зайнятості. Поглиблення співпраці з суб’єктами соціальної роботи.

Важливим завданням Василівського районного ЦСССДМ є забезпечення взаємодії із структурними підрозділами місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, а також залучення потенціалу територіальної громади до проведення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю.

З метою поглиблення співпраці ЦСССДМ з суб’єктами соціальної роботи та інформування населення про соціальні послуги спеціалісти Центру прийняли участь у заході «День відкритих дверей» в районному центрі зайнятості. Груповий захід проводився для безробітних. Для проведення заходу організатори запросили фахівців із соціальної роботи районного ЦСССДМ Мандичева В.Г. та Харипончук Л.М., керівника Василівського бюро правової допомоги Лопухова В.А.

Мандичев В.Г. ознайомив учасників зустрічі з основною метою діяльності районного ЦСССДМ, завданнями та напрямками роботи, поінформував про перелік соціальних послуг, які надаються особам та сім’ям з дітьми, що перебувають у складних життєвих обставинах. Більш докладно він зупинився на проблемі попередження домашнього насильства.

Харипончук Л.М. розповідала про проблему раннього соціального сирітства, надала необхідну інформацію щодо сімейних форм влаштування дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Керівник бюро правової допомоги Лопухов В.А. надав корисну інформацію з таких питань: мета та завдання бюро, що таке первинна та вторинна правова допомога, які категорії населення мають право на безоплатну правову допомогу, який захист гарантовано постраждалим від домашнього насильства, а також відповів на численні запитання.

На нашу думку подібні заходи є корисними та ефективними в плані координації зусиль для надання соціальних послуг різним категоріям населення Василівського району.

 

 Директор А. МАРЧИШИНА

 

 

субота, 22 Грудня 2018 11:40 | Переглядів: 325

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]