Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

«Таврія» – срібний призер Кубку України (U-13)!

З 28 по 31 січня у Кам’янці-Подільському пройшов Кубок України у віковій категорії U-13. За право називатись володарем цього трофею виявили бажання поборотись шістнадцять команд, три з яких представляли Запорізьку область: «Мегаполіс» (м.Запоріжжя), «Темп-ЗАЕС-Продексім» (м.Енергодар) та наша «Таврія» (м.Василівка). На першому етапі команди були розділені на чотири групи. За підсумками групових ігор визначились учасники етапів плей-оф: турнірів за 13-16 місця, за 9-12 місця, за 5-8 місця та за 1-4 місця.

В останній ігровий день команди-учасниці боролись за підсумкові місця.

У фінальному поєдинку зійшлись дві команди, які, відверто кажучи, не були серед фаворитів перед стартом розіграшу Кубку України (U-13). І тим цікавішим мав стати сам фінал. Серед фіналістів була наша «Таврія» (тренер Андрій Мицик). Суперником у фіналі була «Буковина» з Чернівців.

Невдало розпочавши групову стадію змагань з поразки від місцевої команди «Фортеця», наші хлопці змогли зібратися із силами та здобути дві важливі перемоги над суперниками по групі та відмінно провели стадію матчів плей-оф.

Відвантаживжи 8 м`ячів «грізному» «Іллічівцю» з Чорноморська, котрий, як відомо, на цьому турнірі захищав звання чинного володаря трофею, команда нашої ДЮСШ здивувала всіх!!! Станом на середину першого тайму підопічні Андрія Мицика вже вели з рахунком… 4:0 (!!!). Причому, «таврійці» фактично нічого не придумували – просто створювали атаки та втілювали їх у голи. До того ж, реалізація була просто фантастичною – майже зі 100-відсотковим показником.

«Іллічівець» (Чорноморськ) – «Таврія» (Василівка) – 2:8

Голи: Дмухайлов (9) – Мартиненко (3, 6, 22), Демченко (4. 7, 14), Рожко (18), Пікунов (24)

Та наші хлопці на досягнутому не зупинились і у півфінальному поєдинку був знищений «Спортлідер+» з міста Хмельницький з рахунком 6-0.

Спортлідер+» (Хмельницький) – «Таврія» (Василівка) – 0:6

Голи: Мартиненко (2, 10), Демченко (7, 16), Діденко (12), Вайло (24)

Суперником у фіналі була «Буковина» з Чернівців. І хоча «чернівчани» грали не вдома, вони мали шалену підтримку. Все-таки, від Чернівців до Кам’янця-Подільського недалеко їхати. У такій ситуації чернівчани були фактично як вдома. Тому, і не дивно, що така підтримка надихнула «Буковину» на швидкий гол. Однак, і «Таврія» дуже швидко відповіла своїм результативним ударом. Такий початок завів обидві команди. Після забитого голу «Таврія» пішла вперед, але «Буковина» почала «гасити» активність «нашої» команди фолами. До речі, треба сказати, що в цій грі також багато що залежало від гри воротарів. Тому, і «наш» Білоусов, і голкіпер суперників показували високий рівень воротарської майстерності. Особливо це стосувалося Білоусова, у якого, можливо, роботи було трохи побільше. Окрім того, майже на кожному сантиметрі майданчику точилась боротьба за м’яч. Але здебільшого то була боротьба в межах правил. До голу «Буковини» на початку другого тайму призвів штрафний, який був виконаний вдало. «Василівці» подекуди намагались застосовувати високий пресинг. Однак, це не приносило потрібних результатів для Демченка та компанії. Чим менше залишалось часу, тим меншими ставали шанси «Таврії» на порятунок. А коли до кінця другого тайму залишалось кілька десятків секунд, нападник суперників своїм другим забитим голом приніс «Буковині» перемогу в Кубку України.

«Буковина» (Чернівці) – «Таврія» (Василівка) – 3:1

Голи: Сімков (1, 28, Мороз (17) – Демченко (2)

Вся спортивна громадськість району та області вітає команду та тренера «Таврії» зі здобутим успіхом (почесним другим місцем!!!) на Кубку України з футзалу серед юнаків даної вікової категорії та бажає подальших звершень та перемог!!!

Також за різноманітними номінаціями були визначено і найкращих гравців змагань:

Найкращими гравцями у командах нашої області стали: Дмитро Чумак («Темп-ЗАЕС-Продексім»), Назар Мартиненко («Таврія»), Артем Сидоренко («Мегаполіс») , Сергій Білоусов («Таврія») - найкращий воротар.

 

п'ятниця, 01 Лютого 2019 14:34 | Переглядів: 272

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]