Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Співпраця з соціальними партнерами.

Пріоритетним завданням ЦСССДМ є зменшення кількості сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. З цією метою здійснюється щоденна кропітка робота не лише з членами родин, а й з соціальними партнерами, громадою, громадськими та релігійними організаціями, яка дає певний результат: в сім’ях, охоплених соціальною роботою, вдається налагодити позитивні взаємовідносини, частково вирішувати побутові, матеріальні проблеми, сприяти оздоровленню та лікуванню дітей.

Другий рік поспіль неабияку підтримку надає релігійна організація «Церква Спасителя» (с.Балки). Допомога Балківським, Дніпрорудненським сім’ям у вигляді продуктових запасів, одягу та іграшок є іноді неоціненною.

Також, хотілося б відмітити тісну співпрацю з Товариством Червоного Христа під керівництвом Лалетіної Галини. Надання малозабезпеченим родинам, які перебувають на обліку Центру, памперсів, одягу, овочів та круп - дійсно вирішує тимчасові важкі обставини. А зібрані волонтерами кошти, допомогли здійснити важку операцію хлопчику з багатодітної родини.

Треба відзначити небайдужих мешканців району, які допомагають нам, особливо в осінньо-зимовий період.

Впевнено можу сказати, що у 2018 році співпраця з соціальними партнерами дала можливість досягти позитивних результатів, вирішити певні проблеми конкретних сімей та осіб. Певна річ, декому із фахівців це вдається краще, дехто ще змушений докладати неабияких зусиль в організації соціальної роботи, проте загалом діяльність кожного фахівця спрямована на конкретну роботу щодо вирішення проблем сімей та осіб, які перебувають у складних життєвих обставин або мають певні ризики.

 

 Директор
А.Л.Марчишина

 

п'ятниця, 01 Лютого 2019 15:28 | Переглядів: 288

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]