Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Громадськість проти будівництва полігону ТВП у місті

Сьогодні, під головуванням депутата районної ради Анатолія Шевченка відбулось засідання ініціативної групи громадян – членів Василівської міської та районної територіальних громад з вивчення питання будівництва полігону твердих побутових відходів у межах міста Василівка. 

В роботі засідання прийняли участь: голова районної ради Денис Калінін, заступник голови районної ради Андрій Дашковський, Дніпрорудненський міський голова Юрій Коробов та депутати районної ради Людмила Бекерська і Василь Запорожець. Нагадаємо, що Василівська міська рада ще з 2012 року наполегливо займається питанням будівництва полігону твердих побутових відходів (ТПВ) по вул. Невського, 105-А, що у місті Василівка.

Районна рада разом з депутатським корпусом підтримує позицію ініціативної групи стосовно неприпустимості та санітарно-епідеміологічної небезпечності будівництва полігону твердих побутових відходів у безпосередній близькості від великого житлового масиву та густозаселених вулиць міста.

Районна рада вважає за необхідне підтримати громадську думку та пропонує інший шлях вирішення критичної ситуації стосовно поводження з відходами на території Василівського району, а саме - розширення єдиного діючого полігону твердих побутових відходів міста Дніпрорудне, що розташований в урочищі Скелянської Балки Василівського району далеко від населених пунктів. Крім того, відповідно Схеми планування території Василівського району Запорізької області затвердженого районною радою, даний полігон ТВП являється єдиним перспективним.

На нашу думку, тільки такий шлях дасть змогу комплексно вирішити проблему утилізації відходів не тільки в окремо взятому місті, а у масштабі всього району та не допустить забруднення рідного міста і страждань його мешканців від наслідків не виважених рішень.

 

середа, 06 Лютого 2019 15:19 | Переглядів: 458

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]