Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Пам’ять про Афганістан жива.

15 лютого в залі засідань Дніпрорудненської міської ради відбулися урочисті збори, присвячені 30-ій річниці виведення радянських військ з Афганістану в яких прийняв участь голова Василівської районної ради Денис Калінін спільно із Дніпрорудненським міським головою Юрієм Коробовим, начальником відділу військового обліку райвіськомату Олексієм Качаном 

та керівником Дніпрорудненського відділення Союзу ветеранів Афганістану Олександром Величко. В ході урочистого зібрання Почесною грамотою Василівської районної ради нагороджені – Костянтин Сиденко і Віктор Машталяр.

Подяками Дніпрорудненського міського голови відмічені – Василь Лоцман, Олександр Бабай, Юрій Ревенько.

Крім того, Юрій Коробов вручив ордени ветеранам-афганцям Олександру Величко та Василю Садовому.

За мир і спокій на землі, на згадку про солдатів і офіцерів, які з честю виконали свій борг далеко від Батьківщини, на згадку про тих, чиє життя було короткою миттю, була оголошена хвилина мовчання.

Свої душевні і зворушливі музичні поздоровлення подарували усім присутнім вокальне тріо "Співочий колорит" Палацу культури "Гірник".

Після урочистого зібрання керівництво району відвідало сім'ю Андрія Парамонова, нагородженого посмертно орденом "Червоної зірки", який не повернувся додому з війни в Афганістані. Сім'ї вручили продуктові набори.

Цього ж дня у Свято-успенському храмі відбулася панахида по загиблих воїнах, яку відслужив Настоятель Свято-успенського храму отець Сергій Кляхин (також ветеран-афганець). Потім члени Союзу ветеранів Афганістану побували на кладовищах в Малій Белозірці, Балках, Дніпрорудному, де поклали квіти на могили своїх бойових побратимів, загиблих при виконанні військового боргу в Республіці Афганістан.

 

 

 

п'ятниця, 15 Лютого 2019 10:17 | Переглядів: 281

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]