Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулися перші відкриті змагання зі спідкубінгу

19 лютого в КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №1» відбулися перші відкриті змагання зі спідкубінгу «Талант у кубі» на кубок голови Василівської районної ради Дениса Калініна. На змаганнях зустрілися найкмітливіші та найсвітліші голови освітніх закладів нашого району.

Гімназія радо привітала гостей з Дніпрорудненської спеціалізованої школи «Талант», Малобілозерської ЗОШ І – ІІІ ступенів №1 та Василівської ЗОШ І – ІІІ ст. №3.

Розпочалися змагання з привітання директора закладу Валентини Пилипенко та засновника турніру Дениса Калініна, який не тільки побажав учасникам успіху, а й розповів цікаві факти з історії створення кубика Рубіка.

Фіксували результати та оцінювали спритність рук учасників шановна суддівська комісія у складі: директора Дніпрорудненського краєзнавчого музею В.Шнайдрука, в.о. директора КЗ «ЦДЮТ» О.Рубель, викладача логіки КДНЗ «Струмок» О.Пєрькової та вчителя математики гімназії Н.Хідірової.

Відбулось жеребкування, оголосили правила турніру і учасники ринулись до бою. Пройшли три тури змагання, де кожен з учасників якнайшвидше складав кубик Рубіка. Потім журі визначили найвищі результати та оголосили переможців: Моісеєнко Роман - ІІІ місце, Доценко Дмитро – ІІ місце і абсолютним переможцем та володарем кубку став Горохов Ігор.

Учасники поділилися враженнями та внесли пропозиції щодо удосконалення умов конкурсу, щоб наступний турнір пройшов на ще більш високому рівні.

Звичайно переможців троє, але всі хлопці були дуже задоволені, що на їх вміння звернули увагу та дали можливість продемонструвати свої здібності.

 

 

вівторок, 19 Лютого 2019 15:38 | Переглядів: 717

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]