Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Володимир Бандуров: Це приклад того, як традиції можуть жити не тільки в музеях, але і в нашому житті

У вівторок, 17 липня в Малобелозерской естетичної гімназії «Дивосвіт» відбулося урочисте відкриття «VI Міжнародного мистецького пленеру - «Дивосвіт-12»». Традиційно ця подія збирає під свої прапори талановитих художників, поетів, майстрів гончарної справи і прикладного мистецтва не лише з України, але і за кордону. У цьому році на міжнародний форум у Малу Білозерку приїхали гості з Польщі.

Значимість такого масштабного заходу важко переоцінити, відзначив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України, Володимир Бандурова, який у рамках свого робочого візиту в Запорізьку область побував на відкритті пленеру - Дивосвіт-12.

- Це дуже яскравий приклад того, як традиції можуть жити не тільки в музеях, але і в нашому житті. Завдяки таким ентузіастам та людям справи, як директор гімназії Яніна Миколаївна ми сьогодні маємо спадкоємність, а це головне в традиціях. Ми сьогодні можемо цей досвід і знання передати нашим дітям, які будуть нести цю духовність, нашу культуру далі. Така гімназія дуже вдалий приклад державної підтримки обдарованості наших дітей, - підкреслив Володимир Бандуров.

Протягом 22-х днів в рамках пленеру будуть проводитися різні майстер-класи та семінари. Такі заняття дозволяють отримати безцінний досвід, який, безумовно, необхідний для розвитку свого творчого потенціалу. Крім того, «Міжнародний мистецький пленер - «Дивосвіт-12»» це відмінна платформа для культурного обміну.

- Я хочу особливо відзначити, що одним з головних меценатів сьогоднішньої події є Володимир Бандуров. І ми за це дуже вдячні Володимиру Володимировичу. Це дуже почесно, присутність такого гостя на нашому заході. Сподіваюся, що наші зв'язки в майбутньому будуть підтримуватися на таких добрих і потрібних справах. У нас одна спільна мета - збереження і популяризація культурних традицій, - висловила впевненість Яніна Овсієнко.

Власне культурний обмін почався вже під час урочистого відкриття міжнародного культурного форуму. Майже концерт, який був підготовлений учням гімназії і польським ансамблем пісні і танцю «Анилана» з міста Лодьзь гостей свята не залишив байдужими, про що свідчили овації глядачів після закінчення концерту.

За матеріалами сайту bandurov.com

 

 

 

 

 

 

 

четвер, 19 Липня 2012 14:19 | Переглядів: 921

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]