Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Змагались посадовці району

16 березня на базі ФОК "Таврія" відбулася вже традиційна восьма районна Спартакіада серед місцевих рад. Здоровий спосіб життя — це актуально завжди. І наочний приклад до занять спортом продемонстрували збірні команди у складі посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, змінивши строгі костюми на спортивну форму.

І розгорнулися спортивні пристрасті. Змагалися традиційно з шести видів спорту: настільний теніс, шахи, шашки, більярд, парковий волейбол та міні-футбол.

У шаховому турнірі серед чоловіків "золото" отримав представник Дніпрорудненської міської ради Григорій Кемеров. "Срібло" – у Євгена Крата (Василівська міська рада), "бронза" — у Ігора Джугана (Балківська сільська рада). Серед жінок перше місце у Інни Телюпи — представниці Малобілозерської сільради, друге та третє місця, відповідно, у Наталії Ушакової (Балківська сільська рада) та Ірини Білоцерковець (Дніпрорудненська міська рада).

Не менш інтригуюче пройшли змагання шашкістів. Перше місце серед чоловіків виборов представник Балківської сільської ради Іван Балахтарь. За ним — Юрій Борисенко (Дніпрорудненська міська рада) та Булітко Олександр (Васильвська міська рада). Серед жінок першість у шашках здобула Руслана Полканова — Дніпрорудненська міська рада. Друге та третє місця розділили Інна Телюпа (Малобілозерська сільрада) та Радченко Марія (Балківська сільрада).

У настільному тенісі беззаперечну перемогу та перше місце виборов Роман Білка — депутат Василівської міськради. "Срібло" та "бронза" дісталися Антонюку Миколі — (В.Криничанська сільська рада) та Балахтарь Івану (Балківська сільрада). Серед жінок перемогу здобула Лариса Решетняк —(Дніпрорудненська міськрада). Друге місце посіла Ірина Щербань (Балківська сільрада), третє — Кайдаш Олена (Василівська міська рада).

Турнір з волейболу виграла команда Дніпрорудненської міської ради, обігравши підгірненських та малобілозерських волейболістів, котрі розділили друге та третє призові місця.

У змаганнях по більярду, найбільше шарів забив Юрій Живиця – (Підгірненська сільрада). Друге місце посів Ігор Тронь представник команди Дніпрорудненської міської ради І. Третє місце виборов Ігор Погребняк – представник Верхньокриничанської сільської ради.

У міні-футболі першими стала команда Василівської міської ради друге та третє місця розділили відповідно Малобілозерці та Дніпрорудненці.

У загальнокомандному заліку першою стала команда Дніпрорудненськї міської ради, Другі — василівці. Треті — малобілозерчани.

Переможці нагороджені медалями, кубками та грамотами. Крім нагород, усі отримали хороший настрій від спілкування та заряд бадьорості як мінімум на один рік життя — до наступних змагань!

 

 

понеділок, 18 Березня 2019 09:14 | Переглядів: 580

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]