Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Творчі зустрічі

У Василівському відділенні денного перебування КУ "ТЦСО (НСП)" ВРР ЗО відбулась зустріч "Творчі люди василівщини" за участю В'ячеслава  Косова та Василя Бодні. В'ячеслав Косов - творча людина, поет, композитор, талановитий виконавець, бард  і дуже харизматична людина. Це була авторська програма, присутні були в захваті від пісень та гри на гітарі В'ячеслава. 

Дуже здібним учнем виявився Артем Гаманець, який в дуеті зі своїм вчителем грав на гітарі. Адже В'ячеслав ще й навчає молоде покоління, ділиться своїм талантом, своїм чуйним серцем... Дуже вдало склався творчий союз В'ячеслава з Василем Боднею. Тому ці талановиті люди проводять творчі зустрічі разом. Адже В'ячеслав пише та виконує пісні на свої вірші та на вірші нашого земляка.

Василь Миколайович Бодня - поет, автор збірки віршів"Крізь роки"(2010), керівник Василівського об'єднання "Ліра". Друга його книга  "Життя продовжується" присвячена коханій дружині, супутниці життя та вірному товаришу Наталії. Василь Миколайович читав присутнім вірші, кожне слово котрих пронизане коханням. Але він закоханий і в свій рідний край, в його природу та буття. Його вірші дуже ліричні, про наше сьогодення, про все, що оточує нас, тільки потрібно розгледіти в буденному красу. Відвертість та шляхетність помислів це характерно для віршів цього автора. Наприкінці зустрічі Василь Миколайович подарував свою книгу"Життя продовжується" для загального користування.

Всі присутні були дуже задоволені від творчої зустрічі з талановитими земляками та виразили надію на подальшу співпрацю. Адже у відділенні регулярно проводяться подібні заходи.

понеділок, 15 Квітня 2019 15:40 | Переглядів: 440

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]