Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Засідання позачергової сесії районної ради

Cьогодні, під головуванням голови районної ради Дениса Калініна, в районній раді відбулось засідання тридцять восьмої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь: голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко,

перший заступник голови районної державної адміністрації Андрій Холоша, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, керівники комунальних закладів та установ районної ради.

В сесійному залі були присутні 26 депутатів районної ради.

Розгляд черги денної розпочався з питання «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 19.12.2018 № 2 «Про місцевий бюджет Василівського району на 2019 рік», доповідала Людмила Величко, начальник управління фінансів райдержадміністрації.

Інші питання черги денної були розглянуті пакетним голосуванням і отримали одноголосну підтримку присутніх у сесійній залі депутатів районної ради.

Загалом депутатами районної ради сьогодні було розглянуто 8 питань черги денної.

Після розгляду питань винесених на позачергову сесію, з інформацією про стан водозабезпечення населення міста Василівка виступив виконувач обов’язків начальника Василівського експлуатаційного цеху водопостачання та водовідведення КП «Облводоканал» Запорізької обласної ради Олексій Москот.

Далі, слово для інформування про останні злочини скоєні у місті Василівка та про ситуацію з будівництвом полігону твердих побутових відходів було надано депутату районної ради, голові постійної комісії з питань законності та боротьби із злочинністю Анатолію Шевченку.

Наприкінці сесії, голова районної ради оголосив хвилину мовчання на честь нашого земляка, жителя міста Василівка - Ігнатенко Ігоря Павловича, 1963 року народження, який 12 квітня 2019 року загинув у результаті осколкового поранення несумісного із життям під час участі в операції об’єднаних сил в районі шахти «Бутовка» Донецької області.

Денис Калінін запропонував всім небайдужим взяти участь у траурній панахиді за загиблим, яка відбудеться 18 квітня 2019 року о 12 год. на міській площі.

 
 

 

середа, 17 Квітня 2019 14:09 | Переглядів: 489

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]