Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Семінар для керівників закладів та установ культури та відповідальних осіб

З метою підготовки до курортно – оздоровчого сезону, з метою удосконалення форм і методів роботи закладів культури Василівського району 17.04.2019 року на базі КЗ «Василівський центр культури та дозвілля» ВРР ЗО було проведено семінар для керівників закладів та установ культури та відповідальних осіб з питань охорони праці, пожежної та електробезпеки.

Інспектор з охорони праці КУ «Сервісний центр закладів культури» ВРР ЗО Мєшков В. враховуючи наближення весняно-літнього сезону звернув увагу присутніх на комплекс організаційних і технічних заходів, які спрямовані на підтримання безпеки людей, на попередження пожеж та особливості проведення культурно-масових заходів. Поряд з цим, енергетиком КУ «Сервісний центр закладів культури» ВРР ЗО Ільченко М. докладно освітлено питання безпечної експлуатації електрообладнання, яке досягається цілим комплексом заходів профілактики електротравматизму.

У зв’язку з переходом України повністю на контрактне комплектування Збройних Сил України останнім часом прийнято низку змін до нормативних документів, що регулюють військовий облік. У зв’язку з цим, на семінар було запрошено представника Василівського районного військового комісаріату начальника відділення військового обліку та бронювання солдатів та сержантів запасу капітана Качана О., який доповів слухачам про нові вимоги до обліку відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України були внесені зміни до постанови «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних» від 07.12.2016 № 921.

Окремий блок семінару був присвячений питанням особливостей організації дозвілля в клубних закладах. Методичним відділом КЗ «Василівський центр культури та дозвілля» ВРР ЗО були запропоновані керівникам закладів культури практичні методичні рекомендації.

 

четвер, 18 Квітня 2019 09:49 | Переглядів: 328

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]