Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Запорізька область готується до святкування Дня незалежності

Питання підготовки до відзначення 21-ї річниці незалежності України розглянуто під час апаратної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

Вже традиційно до Дня незалежності та Дня Державного Прапора України в Запорізькій області планується проведення цілої низки урочистих та культурних заходів.

Відповідно до плану заходів 23 серпня відбудуться урочисті заходи до Дня Державного Прапора України.

 

З 21 по 24 серпня у районних центрах, інших населених пунктах області за участю представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, політичних партій та громадськості будуть проведені урочисті, культурно-мистецькі та просвітницькі заходи з нагоди 21-ї річниці Акта проголошення незалежності України. Зокрема, 22 серпня в обласному муздрамтеатрі ім. В. Магара відбудуться обласні урочисті збори, а у військовій частині № 3033, що м. Запоріжжя, урочисті заходи поєднають із засіданням за круглим столом «21 рік: досягнення та перспективи».

Крім того, відбудеться покладання квітів до пам’ятних знаків видатним діячам українського державотворення, борцям за свободу України.

У населених пунктах області 23 серпня буде проведений єдиний день інформування населення, присвячений Дню Незалежності та соціальним ініціативам Президента України.

У серпні Запорізька область проведе презентацію в рамках загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна - 2012», яка проводиться в столиці.

Як повідомила начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Ірина Конарева, в області планується також проведення низки культурних та освітянських заходів, присвячених святкуванню Дня Незалежності.

24 серпня спільно з міською владою Запоріжжя в обласному центрі буде організована розважальна програма для жителів міста на площі Фестивальній. У будинках культури області відбудуться виступи колективів художньої самодіяльності, будуть організовані виставки творів народних майстрів.

20 серпня в обласному відділенні Національної спілки художників відбудеться відкриття виставки «Запоріжжя за роки незалежності».

Дню незалежності будуть присвячені і фестивальні заходи, що відбудуться в м. Запоріжжя та в Запорізькій області. Це фестиваль «Запорізький Спас на Хортиці», Всеукраїнський фестиваль «Гончарі на Хортиці», перший регіональний фестиваль «Грона творчості», проведення якого планується в Гуляйполі 24 серпня.

- День незалежності – це свято номер один у державі. Прошу без формалізму та з почуттям відповідальності поставитися до організації святкових заходів. Ми мусимо до кожної людини донести значущість цього свята. Адже незалежність – це основа державності. Незалежність – це свідчення того, що Україна як держава відбулася всерйоз та надовго, - наголосив голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко, звертаючись до учасників наради.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

вівторок, 24 Липня 2012 10:43 | Переглядів: 838

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]