Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Дитяче серденько, ЖИВИ!

На території Василівського району проходила 14 Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця. Дитяче серденько, живи!». У 2019 році акція мала за мету збір коштів для закупівлі кардіологічного обладнання в Запорізьку обласну дитячу лікарню для надання невідкладної медичної допомоги хворим дітям Запорізької області. Для нашого району проведення акції «Серце до серця» стало вже доброю традицією. Як і в минулі роки, волонтери Василівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приймали активну участь у справі благодійності.

Цього року благодійна акція охопила м. Василівка, м. Дніпрорудне, смт. Степногірськ, с.Приморське, с.Орлянське, с.Балки, с.М.Білозерка, с.Скельки та проходила за підтримки Василівської райдержадміністрації, Василівської районної ради, Василівської та Дніпрорудненської міських, Степногірської селищної та сільських рад. Волонтери та фахівці із соціальної роботи Василівського районного ЦСССДМ звернулися за допомогою до трудових колективів вищевказаних організацій, а також до Пенсійного фонду, районного центру зайнятості, Фонду соціального страхування, управління соціального захисту населення, фінансового управління , депутатів районної ради та жителів району, які не залишилися байдужими до проблем хворих дітей і активно підтримали благородну справу. Дуже радісно, що багато людей відгукнулися і виявили бажання допомогти. Приємно було спостерігати за тим, як волонтери – учні Василівського ЗОШ № 1 активно та по - дорослому роблять дуже важливу і орисну справу. В результаті Василівським районним ЦСССДМ було зібрано 3572 грн. благодійних коштів.

Кожного року вагомий благодійний внесок роблять учбові заклади району. У цьому році в акції взяли участь 22 заклади загальної середньої освіти та 18 закладів дошкільної освіти району. Всього зібрано та перераховано 21159 грн. У закладах загальної середньої освіти зібрано 11788 грн. У закладах дошкільної освіти - 9371 грн. Найбільшу кількість коштів зібрано КЗ «Василівська гімназія «Сузір’я»-ЗОШ І-ІІІ ст.» ВРР ЗО - 2554 грн., КЗ «Степногірська ЗОШ І-ІІІ ст.» ВРР ЗО -1538 грн., ЗДО №5 «Теремок» Дніпрорудненської міської ради - 1500 грн., ЗДО № 5 «Сонечко» та ЗДО № 6 «Васильок» Василівської міської ради, відповідно 1000 грн. та 1035 грн. Комунальною установою «Сервісний центр закладів освіти» Василівської районної ради перераховано у фонд благодійної акції 515 грн.

Акція «Серце до серця» - 2019 закінчилася, але благодійна робота продовжується, тому що багато дітей ще потребують допомоги і співчуття. Організатори заходу висловлюють щирі слова подяки трудовим колективам, особисто голові районної ради Калініну Д.С., голові райдержадміністрації Кошеленку В.О.,  Василівському міському голові Цибульняк Л.М. Особливі слова вдячності учбовим закладам району, керівництву Василівської ЗОШ № 1 за багаторічну плідну співпрацю і підтримку волонтерського руху, а також юним благодійникам – дітям з прийомних сімей: Кузьміній Анастасії, Здоренко Ельвірі, Мовмизі Петру, Маримону Євгену, Кузьміній Вірсавії.

 

вівторок, 07 Травня 2019 09:13 | Переглядів: 338

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]