Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Володимир Бандуров: «Соціальні ініціативи Президента і програма Уряду несуть в собі заряд громадського позитиву»

- Ми допоможемо нашим людям реалізувати своє право на додаткову допомогу від держави, - про це, відкриваючи прес-конференцію, заявив куратор Запорізької області від Уряду України, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Володимир Бандуров. Під час зустрічі з журналістами, яка була проведена 24 липня у Василівській райдержадміністрації, Володимир Володимирович презентував громадськості свою нову брошуру «Соцiальнi ініціативи Президента i соцiальну програму Уряду ПIДТРІМУЮ і маю честь брати участь в їх реалiзацiї".

У виданні чітко і лаконічно представлена діяльність у цій сфері, яка згрупована по двадцяти напрямках і націлена на вирішення найголовніших завдань суспільства. Серед них на першому місці ті, які стосуються питань життя, здоров'я, медичного, пенсійного та соціального забезпечення, працевлаштування населення. Також акцентується увага на вирішенні проблем придбання доступного житла, захисту материнства і дитинства, полегшення бюрократичних процедур та ін.

- Були визначені чіткі терміни втілення цих ініціатив в життя, розроблені механізми і виділені гроші, - розповідає про виконану роботу Володимир Бандуров. - Тобто поліпшення, що стосуються життя десятків мільйонів людей, вже реалізуються, а люди на превеликий жаль, про це знають дуже мало.

Але, як вважає заступник міністра, для того, щоб вникнути в курс справ, людині не обов'язково читати всі глави брошури (хоча для отримання повної картини - варто). Досить переглянути її зміст і знайти ті пункти, які цікавлять особисто читача, а потім в потрібному розділі ознайомитися з докладним описом.

- Соціальні ініціативи Президента і програма Уряду несуть в собі величезний заряд громадського оптимізму. І я, як член урядової команди, як людина, причетна до реалізації деяких напрямів, хочу, щоб плоди величезної колективної праці дійшли до кожного громадянина України, - підбив підсумок Володимир Бандуров.

Безкоштовно отримати брошуру «Соцiальнi iнiцiативи Президента ...» кожен бажаючий може в громадських приймальнях у Кам'янсько-Дніпровському, Василівському, Великобілозерському і Оріхівському районах. Також видання буде поширюватися через громадські організації ветеранів, інвалідів, добровільних помічників і інші доступні громадські канали комунікацій.

Під час прес-конференції Володимир Володимирович ще раз нагадав, що люди, які мають право на соціальні пільги або додаткові виплати, але з якоїсь причини їх не отримують, завжди можуть звернутися до нього за допомогою.

У прийомних заступника Міністра працюють кваліфіковані фахівці, які обов'язково допоможуть в цих та інших питаннях. Більш того, для вирішення проблем в допомогу залучаються місцеві влади, депутати всіх рівнів, а також профільні держструктури.

 

За матеріалами сайту bandurov.com

 

середа, 25 Липня 2012 14:56 | Переглядів: 748

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]