Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Володимир Бандуров: "Моя місія на найближчі п'ять років-забезпечити розвиток територій"

Рекомендувати кандидатуру заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Володимира Бандурова в якості кандидата в народні депутати України від Запорізької області по мажоритарному округу № 79 - таке рішення було прийнято в суботу, 21 липня на XX конференції Запорізької обласної організації Партії регіонів.

Виступаючи перед учасниками конференції, Володимир Бандуров позначив свої конкретні завдання як кандидата.

 

- Моя місія на найближчі п'ять років - дати імпульс і забезпечити серйозний соціально-економічний розвиток територій, що входять в Василівський округ. В найближчі три місяці переді мною стоїть завдання переконати виборців в реальності цієї перспективи. Я буду переконувати конкретними справами - це найкраща агітація, - запевнив Володимир Володимирович.

За словами представника уряду, зміна в 2006 році виборчої системи негативно позначилося на розвитку територій Василівського округу. З 2007 року він фактично залишився без політичної фігури, яка б відстоювала та захищала його інтереси в Києві. В результаті райони округу істотно обділені фінансовими вливаннями в порівнянні з сусідніми територіями, у яких є сильні і дієздатні куратори-депутати. Повернення змішаної системи надає конкретно Василівському округу, і не тільки йому, реальні можливості підтримки в результаті лобістських зусиль.

Говорячи про актуальні моменти, Володимир Бандуров окремо торкнувся питання популяризації та підвищення авторитету Президента України, Уряду і партії. На його думку, тут необхідно вирішити два завдання. Сьогодні тільки 35% населення округу знає про соціальні ініціативи Президента та заходи Уряду щодо їх реалізації. Також існує значна кількість людей, які на попередніх виборах підтримували партію, а зараз перейшли в розряд не визначених.

- Найважливішим ресурсом успішної виборчої кампанії кандидата від нашої партії є популяризація конкретних справ, уже здійснених спільними зусиллями Президента, Уряду, обласної та районними адміністраціями, місцевими радами в кожному населеному пункті. Вміти не тільки зробити, але і показати результати цієї роботи - найважливіше завдання в цій кампанії, - зазначив Володимир Володимирович.

Заступник міністра переконаний, що люди, вибираючи кандидата від партії влади, повинні бути впевнені, що після виборів не буде втрачено зв'язок з їх депутатом.

- Для цього ми проводимо спеціальну роз'яснювальну роботу, - повідомив Володимир Бандуров, - Стабільність влади і спадкоємність конкретних справ - запорука успішного соціально-економічного розвитку територій.

Також на XX конференції від області рекомендовані ще 8 кандидатів на вибори до вищого законодавчого органу країни. Остаточне рішення про затвердження списку кандидатів у народні депутати України від Партії регіонів буде прийнято на з'їзді Партії регіонів, який заплановано на 30 липня 2012 року.

 

За матеріалами сайту bandurov.com

 

  
 

 

четвер, 26 Липня 2012 09:57 | Переглядів: 849

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]