Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Заступник міністра проти високих тарифів

Жителі трьох територій - Приморська, Степногірська (Василівський район) і Великої Білозерки - звернулися до представника Уряду Володимира Бандурова з проханням сприяти перегляду тарифів на електроенергію для їх населених пунктів. Справа в тому, що Національна комісія регулювання електроенергетики встановила певний пільговий ліміт споживання - 1800 Квт на місяць, якого часто не вистачає.

Адже у багатьох будинках досі немає системи центрального опалення і подачі газу. Тому їх жителі змушені зігрівати приміщення в холодну пору року з допомогою електроприладів, використовувати електроенергію для приготування їжі. Але проблема в тому, що перевитрата ліміту електроенергії тягне за собою оплату за більш високими цінами.

Прислухавшись до доводів запорожців, Володимир Володимирович звернувся до НКРЕ з пропозицією до членів комісії, переглянути тарифи для цієї категорії населення.

«Прошу розглянути питання щодо можливості перегляду пільгових обсягів споживання електроенергії для населення, що проживає у населених пунктах, не газифікованих природним газом, і використовує електроенергію для опалення об'єктів соціально-побутового призначення, житлових будинків, а також внести відповідні зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики від 23.04.2012 р.№ 497»,- йдеться у зверненні Володимира Бандурова до НКРЕ.

Після вивчення цього документа комісія створила робочу групу, яка вже на місці розбирається в доцільності підвищених тарифів за перевищення рівня споживання електроенергії. Надалі на підставі їхніх висновків фахівці приймуть рішення про перегляд лімітів.

 

За матеріалами сайту bandurov.com

 

 

четвер, 26 Липня 2012 10:13 | Переглядів: 795

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]