Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Продовжуємо пошук патронатних вихователів

Василівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді повідомляє, що одним із пріоритетних завдань держави є соціальний захист дітей, створення сприятливих умов для їхнього фізичного, інтелектуального та духовного розвитку, майбутньої повноцінної життєдіяльності.

Тільки у сім’ї дитина може всебічно, гармонійно розвиватися. Держава контролює процес розвитку дітей, захищає їхні права. Якщо у родині не створено умови для нормального розвитку дитини, державою передбачено інші форми виховання, а саме: усиновлення, опіка, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та патронатні сім’ї, як альтернатива сімейній формі  виховання.

       Саме з метою пошуку потенційних кандидатів у патронатні вихователі 13 червня 2019 року на території с. Підгірне та с. Широке  фахівцем із соціальної роботи Василівського РЦСССДМ за участі спеціалістів Василівської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості  була проведена  тематична лекція   для громадян, які потребують працевлаштування. Учасникам заходу було роз’яснено, хто такий патронатний вихователь і хто може ним стати, діти яких категорій можуть бути влаштовані під патронат, які основні завдання патронатних вихователів.

       Учасникам заходу було роздано інформаційні матеріали – буклети.

 

Директор                                                                               А.МАРЧИШИНА

 

 
 

 

 

 

четвер, 13 Червня 2019 16:22 | Переглядів: 406

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]