Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

День скорботи і вшанування памʼяті жертв війни в Україні

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

 

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Напередодні цієї скорботної дати в районному центрі відбувся мітинг-реквієм до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. У меморіальному заході взяли участь керівництво району – голова районної ради Денис Калінін, голова райдержадміністрації Валерій Кошеленко, Василівський міський голова Людмила Цибульняк, делегації від установ та організацій міста, небайдужі громадяни.

Урочистим покладанням квітів і вінків до Вічного вогню та Меморіалу загиблим воїнам василівці віддали шану всім загиблим під час Другої світової війни та живим ветеранам війни, всім тим, хто поклав на вівтар перемоги свої життя та здоров’я.

Вічний вогонь, сірі постаті монумента, викарбувані імена нагадують нам про вічну пам’ять і вічну скорботу.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів - захисників. Вічна і світла їм пам’ять! Вічна їм слава!

 

 

 

п'ятниця, 21 Червня 2019 10:05 | Переглядів: 402

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]