Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулись пленарні засідання районної ради

Cьогодні, під головуванням голови районної ради Дениса Калініна, в районній раді відбулось засідання одразу двох пленарних засідань - тридцять дев’ятої та сорокової (позачергової) сесій районної ради сьомого скликання. В роботі сесій взяли участь: голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко, перший заступник голови районної державної адміністрації Андрій Холоша,

керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, керівники комунальних закладів та установ районної ради.

В сесійному залі були присутні 23 депутати районної ради.

Перед початком розгляду сесійних питань відбулись урочистості з нагоди Дня Конституції України та пройшло нагородження.

За багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, активну громадську діяльність та з нагоди життєвого ювілею, голова районної ради Денис Калінін нагородив Почесною грамотою районної ради, Золотаренка Олександра Миколайовича, голову Кам’янської сільської ради Василівського району Запорізької області.

З нагоди свята  відзнаками Президента України «За участь в АТО» нагороджено учасників АТО:

- сержанта Василя Ширіна;

- солдата Юрія Маслова;

- рядового Олександра Гольця.

Розгляд черги денної тридцять дев’ятої сесії районної ради розпочався з блоку бюджетних питань:

- Про внесення змін до бюджетних призначень;

- Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Василівського району за І квартал 2019 року;

- Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 19.12.2018 № 2 «Про місцевий бюджет Василівського району на 2019 рік».

Доповідала Людмила Величко,начальник управління фінансів райдержадміністрації.

Крім того, з питань черги денної виступили:

- Про внесення змін до Програми розвитку освіти Василівського району на 2018-2022 роки (зі змінами та доповненнями).

Доповідає: Кузнєцова Л.І. – директор КУ «СЦЗО» ВРР ЗО;

- Про внесення змін до програми патріотичного виховання молоді на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням районної ради від 27.03.2017 № 20.

Доповідає: Карташева Ю.О. – головний спеціаліст відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту райдержадміністрації;

- Про внесення змін до Програми розвитку культури Василівського району на 2018-2019 роки, затвердженої рішенням районної ради від 28 березня 2018 р. № 24 (зі змінами та доповненнями).

Доповідає: Карташева Ю.О. – головний спеціаліст відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту райдержадміністрації

- Про внесення змін до районної Програми розвитку вторинної медичної допомоги населенню Василівського району на 2018-2021 роки (зі змінами).

Доповідає: Сапа В.М. – головний лікар КУ «Василівська ЦРЛ» ВРР ЗО

- Про внесення змін до рішення районної ради від 12.11.2015 № 5 «Про структуру, штатну чисельність та умови оплати праці працівників виконавчого апарату районної ради» (зі змінами).

Доповідає: Ошурков О.В. – керуючий справами виконавчого апарату районної ради.

Інші питання черги денної були розглянуті пакетним голосуванням і отримали одноголосну підтримку присутніх у сесійній залі депутатів районної ради.

Загалом депутатами районної ради сьогодні було розглянуто 21 питання черги денної.

Після розгляду питань черги денної, голова районної ради Денис Калінін проінформував про відповіді Запорізької обласної державної адміністрації та Головного управління Держгеокадастру в Запорізькій області стосовно вирішення питання відведення земельної ділянки та фінансування для проведення робіт з проектування районного полігону твердих побутових відходів на території Скельківської сільської ради на базі діючого полігону твердих побутових відходів м. Дніпрорудне.

На завершення сесії, Денис Калінін, доповів про участь у роботі обласної робочої групи з вивчення проблемних питань будівництва полігону твердих побутових відходів на території Василівського району Запорізької області та можливих шляхів їх вирішення.

Розгляд всіх питань черги денної сорокової (позачергової) сесії районної ради відбувся пакетним голосуванням. Депутатами районної ради одноголосно прийняті наступні проекти рішень:

1. Про Комплексну районну програму з оздоровлення та відпочинку дітей, сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми на 2019-2021 роки.

2. Про внесення змін до Програми відзначення державних, професійних свят і ювілейних дат у Василівському районі на 2019 рік, затвердженої рішенням районної ради від 19.12.2019 №10.

3. Про внесення змін та доповнень до районної Програми з реалізації Конвенції про права дитини на 2018-2019 роки, затвердженої рішенням районної ради від 28.03.2018 № 26 (зі змінами).

4. Про внесення змін до районної програми підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів у Василівському районі на 2016 – 2019 роки (зі змінами).

5. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку архівної справи у Василівському районі Запорізької області на 2017-2019 роки (зі змінами).

6. Про внесення змін та доповнень до Програми профілактики правопорушень та забезпечення громадської безпеки у Василівському районі, розвитку матеріально-технічної бази Василівського ВП ГУНП в Запорізькій області на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 28.03.2018 №5 (зі змінами).

7. Про внесення змін до Порядку проведення конкурсного добору керівника комунального закладу культури, що є об'єктом спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району Запорізької області, затвердженого рішенням районної ради від 29.03.2017 №39.

Наприкінці сесії, депутат районної ради, заступник голови районної ради Андрій Дашковський запропонував прийняти звернення до керівництва ГУ НПУ у Запорізькій області з питання підтримки залишення на посаді начальника Василівського РВ ГУНП України у Запорізькій області Малюти В.П.

Загалом, на засіданні сорокової (позачергової) сесії депутатами одноголосно районної ради прийнято вісім рішень.

 

 

 

 

середа, 26 Червня 2019 13:55 | Переглядів: 466

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]