Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Підтримка соціальних проектів та бюджетної сфери – пріоритет районної ради

Вчора відбулася чергова сесія на якій депутати розглянули звіт про виконання районного бюджету за І квартал поточного року та за підсумками перевиконання місцевого бюджету Василівського району розподілили близько 3,5 млн. грн. на соціальні проекти.

Зокрема, депутати направили кошти на участь у співфінансуванні капітального ремонту покрівлі Тополинської школи та гімназії «Софія», профінансовано проведення капітального ремонту даху Дніпрорудненської школи І-ІІ ступенів та районного інфекційного відділення, виділені кошти на придбання комп'ютерної техніки для 35 перших класів шкіл району. Також запланований капітальний ремонт покрівлі спортивної зали Степногірської школи. Буде придбано та встановлено три нових газових котли в Орлянській ЗОШ.

Планується відремонтувати сходи на другий поверх у районному центрі культури та дозвілля, виділені кошти на придбання періодичних видань для централізованої бібліотечної системи.

У хірургічному відділені ЦРЛ проведено ремонт кімнати для медичних сестер. Будуть придбані нові меблі у стоматологічну поліклініку м.Дніпрорудне.

За програмами соціального захисту депутатами районної ради виділено кошти для придбання памперсів, наркотичних засобів та калоприймачів для онкохворих, інсулінів, матеріалів для зубопротезування, тощо.

Вже цього літа планується будівництво на базі частини приміщень гімназії «Сузір'я» інклюзивно-ресурсного центру та його обладнання на що виділено більше мільйона гривень.

Актуальними залишаються спортивні та молодіжні Програми, профінансовані заходи: Всеукраїнські спортивні змагання з футболу «Золотий колос України» м.Скадовськ, фестиваль соціального проекту «Відкриті уроки футболу», участь в обласному етапі військово-патріотичної спортивної гри «Сокіл» («Джура») для учнівської молоді, проведення районного етапу та участі в обласному етапі фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт», проведення районного етапу та участь в обласному етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «олімпійське лелеченя», проведення заходу «Військово-патріотичні ігри майбутніх захистників», участь учнів закладів загальної середньої освіти району у бойових стрільбах тощо.

Не залишили депутати без підтримки державні організації. Так Василівській районній державній лікарні ветеринарної медицини виділено 114000,00 грн. на придбання засобів вимірювальної техніки, лабораторного обладнання та допоміжних засобів в роботі лабораторії; ДУ «Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України» виділені кошти в сумі 33000,00 грн. на придбання бензокосарки та комп’ютерної техніки; Василівської РДА виділені кошти на Програму нарощування місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на 2017 -2019 роки в сумі 168000,00 грн. для придбання 8 одиниць повнолицьової панорамної маски, виготовлені з матеріалу EPDV (Panorama Nova) та 4 комплектів дихальних апаратів Drager PSS 4000.

четвер, 27 Червня 2019 13:19 | Переглядів: 277

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]